HOPPER I HAVET: Bjørn Einar Romøren stortrives på La Manga. Foto: Rune Midtskogen
HOPPER I HAVET: Bjørn Einar Romøren stortrives på La Manga. Foto: Rune MidtskogenVis mer

Samba på La Manga!

Bjørn Einar Romøren hopper i havet utenfor La Manga..

Han gleder seg til leiligheten han har kjøpt blir ferdig.


SEHER.NO: La Manga er et fantastisk sted å oppholde seg når man skal slappe av etter en tung treningsperiode, sier Romøren.


Skihopperen stortrives på La Manga, der er det varmt året rundt. Her er det golfbaner i fleng og gode treningsmuligheter. Leiligheten vil stå klar i 2008- og kostet nærmere tre millioner kroner.


Han er ikke alene om å ha kjøpt leilighet her. Hoppkollega Roar Ljøkelsøy og fotballtrener Nils Arne Eggen har også slått til, og tidligere fotballstorheter som Ruud Gullit og Kenny Dalglish holder hus her så ofte de kan. Det samme gjelder West Hams måljeger Teddy Sheringham - og ryktene går nå om at flere av Real Madrids stjernespillere har kjøpt..


Enorm vekst


- De siste par årene har engelskmenn, tyskere og nordmenn fått øynene opp for dette flotte stedet, sier Tom Wergeland i eiendomsselskapet Resort Homes


- Det tar en drøy time med bil fra flyplassen i Alicante og Murcia, så har du golfanlegg og kilometer og på kilometer med fantastiske strender, sier Wergeland, som opplever en enrom vekst og etterspørsel i Murcia-regionen.


Sunnest i Europa


La Manga betyr "armen" og indikerer formen på den 2 kilometer lange og smale landtungen som skiller Middelhavet fra Europas største saltvannslagune, Mar Menor, som bare er syv meter på det dypeste. Med snittemperatur  et par grader over Middelhavet kan du bade praktisk talt året rundt. Verdens helseorganisasjon har for øvrig utpekt området til Europas sunneste sted å leve.


Ny avtale


Verdensstjerner innen tennis og fotball har lagt sesongforberedelsene til La Manga Club i mange år. Fotballforbundet er så fornøyd med oppholdet at de nylig tegnet en avtale som varer ut 2018.