Samba på La Manga!

Bjørn Einar Romøren hopper i havet utenfor La Manga..

HOPPER I HAVET: Bjørn Einar Romøren stortrives på La Manga. Foto: Rune Midtskogen
HOPPER I HAVET: Bjørn Einar Romøren stortrives på La Manga. Foto: Rune Midtskogen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Han gleder seg til leiligheten han har kjøpt blir ferdig.

SEHER.NO: La Manga er et fantastisk sted å oppholde seg når man skal slappe av etter en tung treningsperiode, sier Romøren.

Skihopperen stortrives på La Manga, der er det varmt året rundt. Her er det golfbaner i fleng og gode treningsmuligheter. Leiligheten vil stå klar i 2008- og kostet nærmere tre millioner kroner.

Han er ikke alene om å ha kjøpt leilighet her. Hoppkollega Roar Ljøkelsøy og fotballtrener Nils Arne Eggen har også slått til, og tidligere fotballstorheter som Ruud Gullit og Kenny Dalglish holder hus her så ofte de kan. Det samme gjelder West Hams måljeger Teddy Sheringham - og ryktene går nå om at flere av Real Madrids stjernespillere har kjøpt..

Enorm vekst

- De siste par årene har engelskmenn, tyskere og nordmenn fått øynene opp for dette flotte stedet, sier Tom Wergeland i eiendomsselskapet Resort Homes

- Det tar en drøy time med bil fra flyplassen i Alicante og Murcia, så har du golfanlegg og kilometer og på kilometer med fantastiske strender, sier Wergeland, som opplever en enrom vekst og etterspørsel i Murcia-regionen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer