Samba og sol fra Solér

Først tok han over fotballklubben Start, nå vil Erik Solér gjøre suksess i Brasil.

BALLSJONGLØRER: Brasil er kjent for tekniske spillere som Kaka, Ronaldinho og Robinho. Nå får norske spillere sjansen til å trene i sambalandet.
BALLSJONGLØRER: Brasil er kjent for tekniske spillere som Kaka, Ronaldinho og Robinho. Nå får norske spillere sjansen til å trene i sambalandet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Satser friskt!

"Football World" blir navnet på prosjektet som skal ligge i Natal, på Brasils nordøst-kyst, i følge bladet Kapital. Med på laget har den tidligere fotballproffen med seg flere kjente investorer, blant annet Ulf Bakke og Siv Rivenes Bakke, arvingene etter Svein Erik Bakke.

Tomten ble kjøpt for cirka 50 millioner kroner for to og et halvt år siden og Start-eier Erik Solér (46) skal utvikle den sportslige profilen på fotballanlegget.


LES HER: Styrtrik fotballstjerne

- Gjennom tidene har jeg vært med på 60-70 treningsleirer med fotballag, så jeg vet litt om hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Mitt bidrag til dette prosjektet blir å komme med innspill på bakgrunn av denne sportslige erfaringen. Det eiendomsfaglige tar andre seg av, sier Solèr til Kapital.


FULL RULLE FOR CHELSEA-GUTTA: Tok av på julebord!


"Football World" skal ta opp konkurransen med fotballanlegg Portugal, Marbella og La Manga, og skal blant annet romme en enorm resort, to 18-hulls golfbaner og flere fotballbaner.


LES OGSÅ: Svennis kan få svi på pungen


 Profilerte engelske og brasilianske fotballspillere skal også knyttes prosjektet, men hvem det er, vil utviklerene foreløpig ikke røpe.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer