KJÆRESTER: Emil Helge Svendsen og Samantha Skogrand har vært kjærester de siste månedene. Under tirsdagens sportssending ble hun erstattet av en annen anker. Nå er hun tilbake på skjermen. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
KJÆRESTER: Emil Helge Svendsen og Samantha Skogrand har vært kjærester de siste månedene. Under tirsdagens sportssending ble hun erstattet av en annen anker. Nå er hun tilbake på skjermen. Foto: Tor Lindseth, Se og HørVis mer

Samantha Skogrand gjør comeback

TV 2-ankeren får presentere kjærestens Emil Helge Svendsens gulldag.

SEOGHØR.NO: Tirsdag tok Emil Helge Svendsen (28) sitt andre individuelle OL-gull i karrieren da han slo franske Martin Fourcade (25) på dramatisk vis under fellesstarten.

Det var TV 2s-sportsanker Samantha Skogrand (24) som skulle ha presentert nyheten i kanalens sending samme kveld, men for å ikke få feil og uriktig fokus på formidleren, og for å gi gull-vinneren fokus, ble hun tatt av skjermen og erstattet av en annen anker.

I dag, onsdag, vant Norge og Svendesen et suverent gull i OL-historiens første blandede stafett i skiskytinger, og nå er ting annerledes.

- Vil Samantha Skogrand bli tatt av skjermen igjen?

- På bakgrunn av det voldsomme medietrykket lot vi Samantha få en pause i går – nettopp for at fokuset skulle være på gullvinneren og ikke på budbringeren. I kveld er situasjonen og vinklingen en annen, og da er vi glad for å kunne ha Samantha tilbake som programleder i sportsnyhetene, skriver kommunikasjonssjef i TV 2 Jan-Petter Dahl i en epost til Seoghør.no.

I begynnelsen av januar avslørte Se og Hør at skiskytter-stjernen og TV 2-profilen hadde blitt kjærester.

LES OGSÅ: Håndballstjernen fikk hjelp av Jan Thomas