Samantha Skogrand:

Samantha Skogrand avslører hvordan hun møtte kjæresten

- Vi er litt moderne.

FORLOVET: Samantha Skogrand avslører hvordan hun møtte skiskytterforloveden, Emil Hegle Svendsen. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Samantha Skogrand avslører hvordan hun møtte skiskytterforloveden, Emil Hegle Svendsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I januar 2014 kunne Seoghør.no avsløre at TV 2-profil Samantha Skogrand (27) og skiskytter Emil Hegle Svendsen (32) hadde blitt et par.

Et halvt år senere flyttet paret sammen på Vinderen i Oslo, og to dager før jul i fjor gikk skiskytter-stjernen ned på kne.

Flere har tidligere hevdet at paret møttes da Skogrand jobbet som sportsanker i TV 2, men i et nytt intervju med Dagbladet avfeier 27-åringen ryktene, og avslører hvordan hun egentlig møtte sin forlovede.

- Jeg var ikke ute i felt da jeg jobbet som sportsanker, så vi hadde ikke mulighet til å møtes på den måten. Vi er litt moderne sånn sett og møttes på nett, via sosiale medier, forteller hun til avisen.

Ifølge Skogrand skal det ha vært skiskytterkjæresten som tok kontakt, men hun innrømmer at han ikke alltid er enig i det.

Bryllup og OL

Neste år venter bryllup for de forelskede turtelduene, og Skogrand forklarer at det er kjærestens karriere som kommer først.

- Det er også OL-sesong, noe av det viktigste i Emils liv. Jeg tenkte at bryllup og OL samme år var litt mye, forklarer hun til avisen, og legger til at kjæresten ser på bryllupet som belønning.

Saken fortsetter under bildet.

SUKSESS: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen legger alt til rette for Emils skiskytterkarriere. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen legger alt til rette for Emils skiskytterkarriere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere har paret også forklart at de setter karrieren til Emil høyt, og tar derfor alle forholdsregler. Ifølge NRK gikk paret to måneder uten å kysse hverandre før fjorårets skiskyttersesong.

- Jeg har gjort alt for å holde meg frisk. Også på hjemmebane. Det er fort gjort å glemme seg bort, men det får bare være sånn de månedene her. Det er faktisk litt hennes forslag også, og det er jo veldig smart, fortalte Svendsen.

Saken fortsetter nedenfor.

4 stjerners middag: Fridtjof Såheim spør Samantha Skogrand om hun treffer andre menn når skiskytter-kjæresten Emil er i sesong. Vis mer Vis mer

Ovenfor NRK bekreftet Skogrand at det faktisk er hun som bestemte dette.

- Det er faktisk jeg som har bestemt dette, og ikke han, stakkars.

- Jeg blir veldig sjelden syk, men føler jeg drar med meg bakterier hjem likevel. Utøvere er jo så utsatte i tillegg. Han har vært en del syk de siste årene, og jeg vil ikke være årsaken til mer sykdom. Men det er veldig lett å glemme seg, ja, sa 27-åringen.

Bestevenner

Samantha Skogrand har tidligere fortalt til Se og Hør at hun føler seg heldig, og at kjæresten alltid får henne i godt humør.

- KUNNE DU...?: Kristian Kjelling fikk spørsmål om han kunne se for seg en fremtid med Samantha Skogrand, hvis de begge var single. Det var bare et av flere pinlige spørsmål under løgndetektortesten i 4-stjerners middag. Video: TVNorge Vis mer Vis mer

- Det kjennes som jeg er sammen med min beste venn. Vi er begge glad i idrett, og vi har lik humor. Emil får meg alltid til å le, og vi har det veldig gøy sammen, fortalte hun.

Med en suksessrik skiskytterkarriere, tilbringer Emil Hegle Svendsen mange døgn på reise. Likevel er det viktig for Samantha at paret prioriterer hverandre når de først er hjemme sammen.

- Man setter kanskje enda mer pris på tiden man har sammen hjemme med tanke på at vi begge reiser endel. Det er en fin ting, har TV 2-profilen tidligere sagt til Se og Hør.

Støtter kjæresten

Det var etter at duoen ble tatt på fersken da de flørtet gjennom sosiale medier, at de til slutt bekreftet forholdet.

Skogrand har flere ganger lettet på sløret om forholdet med skiskytteren, og hun får aldri skrytt nok av ham.

Saken fortsetter nedenfor.

BRYLLUP: Like før jul ble Samantha og Emil forlovet. Neste år blir det både OL og bryllup. Foto: Andreas Fadum
BRYLLUP: Like før jul ble Samantha og Emil forlovet. Neste år blir det både OL og bryllup. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Under et intervju med Se og Hør i mars i fjor, åpnet også Emil seg om samboerskapet med den blide 27-åringen.

- Hun er en fantastisk støtte for meg, og står ved min side uansett resultat, sa han.

Det gikk imidlertid litt tid før de bestemte seg for å satse for fullt på hverandre.

- Jeg hadde en del igjen av sesongen og hadde ikke tid til kjæreste, men vi holdt kontakten og møttes sporadisk. Jeg skjønte vel innerst inne at jeg ikke måtte la henne slippe. Jeg var tidlig betatt, mintes trønderen til ukebladet.

LES OGSÅ: Nå kaster han inn håndkleet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer