Samantha Skogrand avslører Emil Hegle Svendsens skjulte talent

Samantha Skogrand innrømmer at hun på ett område på hjemmebane må se seg slått av skiskytter-kjæresten Emil Hegle Svendsen.

SKRYTER AV KJÆRESTEN: Samantha Skogrand skryter av kjæresten som ikke bare er en ener på ski, men også på kjøkkenet. Her er de to avbildet under en gallamiddagen på Slottet tirsdag kveld. Kong Harald holder gallafest på Slottet i 2014.  Foto: NTB scanpix
SKRYTER AV KJÆRESTEN: Samantha Skogrand skryter av kjæresten som ikke bare er en ener på ski, men også på kjøkkenet. Her er de to avbildet under en gallamiddagen på Slottet tirsdag kveld. Kong Harald holder gallafest på Slottet i 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne uken er TV 2-sportens Samantha Skogrand (26) denne uken aktuell i «4-stjerners middag» på TVNorge.

Hun avslører til Se og Hør at hun er ganske stolt over at hun våget å delta, og innrømmer at samboer Emil Hegle Svendsen (30) nok slår henne over grytene.

– Ja, Emil er veldig flink til å lage mat. Det er bare så synd at han som regel er ute og reiser.
Derfor må jeg stort sett lage mat til meg selv, forteller Samantha.

– Hva er Emils beste rett?

LES MER: I tirsdagens Se og Hør kan du lese mer om blant annet Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen.  Foto: Se og Hør
LES MER: I tirsdagens Se og Hør kan du lese mer om blant annet Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen. Foto: Se og Hør Vis mer

– Jeg tror det må være bifftacoen hans. Den elsker jeg, men han er også veldig flink til
å lage pastaretter.

Støtter kjærestens skikarriere

Selv om Emil er mye ute og reiser, støtter Samantha karrieren hans fullt ut.

- Hun er veldig støttende og det mangler ikke på forståelse når man blir nødt til å ta noen sære valg av og til. Hun er ingen begrensende faktor for fortsettelsen - tvert i mot - og det er veldig hyggelig, har Svendsen tidligere uttalt til VG Sporten.

- Det var ganske flaut

Det var Seoghør.no som i januar 2014 kunne avsløre at han og Skogrand, som den gang jobbet i TV 2-sporten, hadde funnet tonen.

Det tok ikke lang tid før TV 2-ankeren presenterte sportsnyheter om kjæresten for kanalen, noe som fikk flere til å reagere.

I VG Helg-spalten «På gang til sengs» snakker Skogrand om episoden:

KREVENDE KARRIERE: Samantha støtter Svendsens karriere som skiskyter.  Foto: Epa
KREVENDE KARRIERE: Samantha støtter Svendsens karriere som skiskyter. Foto: Epa Vis mer

- Det var ganske flaut, jeg var ikke forberedt på at det ville bli såpass voldsomt. Men oppstyret gikk heldigvis fort over. Det var ingen optimal jobbsituasjon, men jeg synes TV 2 løste ting på en fin måte.

LES OGSÅ: Tas av lufta på kjærestens gulldag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer