SKRIVER BOK: Samantha Fox lever lykkelig sammen med sin norske Linda Olsen. Snart er hun aktuell med selvbiografi som hun har skrevet på Hvaler i Østfold. Foto: NTB Scanpix
SKRIVER BOK: Samantha Fox lever lykkelig sammen med sin norske Linda Olsen. Snart er hun aktuell med selvbiografi som hun har skrevet på Hvaler i Østfold. Foto: NTB ScanpixVis mer

Samantha Fox:

Samantha Fox skriver bok i Østfold

Samantha Fox er lykkelig forelsket i norske Linda Olsen. Nå er hun snart aktuell med sin selvbiografi.

(Seoghør.no): I fjor sommer kunne Se og Hør avsløre at poplegenden Samantha Fox (51) hadde funnet lykken med norske tobarnsmoren Linda Olsen (43).

Da Se og Hør traff paret på grillfest på Sørenga i Oslo, hjemme hos deres gode norske venn Chris Colings (39), stråler den britiske popstjernen forelsket, og forteller at hun har tilbrakt så mye tid hun kan sammen med sin kjære i det idylliske ferieparadiset Hvaler i Østfold.

Der bruker hun blant annet tiden til å skrive bok om sitt fargerike liv.

Saken fortsetter under bildet:

LYKKELIG: Samantha Fox og Linda Olsen ble kjærester i fjor. Samantha pendler mellom London og Hvaler, og er lykkelig med sin norske Linda. Foto: Privat
LYKKELIG: Samantha Fox og Linda Olsen ble kjærester i fjor. Samantha pendler mellom London og Hvaler, og er lykkelig med sin norske Linda. Foto: Privat Vis mer

- Jeg stortrives der. Naturen er vakker og det er så fredfullt. Jeg kan sitte på verandaen i timevis og se utover havet. Det er så stille og deilig der, så det har gitt meg mye tid og ro til å tenke og gjøre ferdig min første bok, forteller Samantha.

- Det er mye travlere og vanskeligere å konsentrere seg og finne roen hjemme i London. Nå er selvbiografien ferdig, og nesten hele manuset er skrevet på Hvaler, legger 51-åringen til.

Pendler for kjærligheten

Til tross for sin store kjærlighet for Hvaler forteller Samantha at hun likevel blir boende i England på grunn av jobben.

- Forhåpentligvis flytter Linda til meg, smiler popstjernen, og legger til at det går veldig fint å pendle mellom London og Hvaler.

- I London bor jeg bare en halvtime fra flyplassen, så det tar meg bare et par timer å komme meg derfra til Linda. Det kan fort ta like lang tid å komme fra nord til sør i London også. Så det går veldig fint. Og jeg jobber jo så mye i Norge, så det er veldig bra.

Mistet kjæresten til kreft

Drøye året før Samantha fant lykken med Linda, opplevde 80-tallsstjernen det forferdelige da hennes elskede samboer og manager, Myra Stratton, døde av kreft.

DØDE: Samantha Fox og Myra Stratton var sammen i over 10 år før Myra døde av kreft i 2015. Foto: REX/All Over Press
DØDE: Samantha Fox og Myra Stratton var sammen i over 10 år før Myra døde av kreft i 2015. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Myra ble bare 55 år gammel og tapte kampen mot kreften etter to år.

- Det er med stor sorg vi kunngjør at Myra Stratton har gått bort, sto det skrevet på Samanthas Twitter-side.

Det var i 2003 Myra og Samantha ble et par. I et intervju under TV-programmet «Wife Swap» på den britiske kanalen FOX, åpnet popstjernen opp om hvordan kjærligheten hadde reddet henne.

- Hele verden ville rast rundt meg om det ikke var for Myra. Hun er min sjelevenn og personen jeg har lett etter hele mitt liv, uttalte hun under programmet i 2009.

Tapet av sin store kjærlighet etterlot et hull i livet til 51-åringen, men i Norge fant kjærligheten på ny.

- Kjærligheten er størst

Da 80-tallsstjernen deltok i den britiske kjendisvarianten av TV-programmet «Big Brother» i fjor, snakket Samantha for første gang om det nye forholdet sitt.

- Jeg er blitt forelsket i en ny kvinne. Jeg tror kjærligheten er det største man kan oppleve. Du kan ikke velge hvem du faller for, fortalte hun om sin kjære Linda fra Hvaler til en av deltakerne i programmet.

LES OGSÅ: Kourtney Kardashian fikk drømmen oppfylt på kjærlighetsferie