Samantha Fox falt for norske Linda

80-talls stjernen bekrefter til Se og Hør at hun har funnet lykken i Norge.

NORSK KJÆRESTE: Den norske tobarnsmoren Linda Olsen er Samanthas nye kjæreste Foto: Privat
NORSK KJÆRESTE: Den norske tobarnsmoren Linda Olsen er Samanthas nye kjæreste Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  For 30 år siden erobret den britiske popstjernen Samantha Fox (50) verden med kjempehiten «Touch Me».

I tillegg gjorde hun braksuksess som lettkledd modell – og bildene av henne hang på tusenvis av norske gutterom. Samantha ble 80-tallets store sex-symbol og solgte over fire millioner eksemplarer av sitt første album.

Nå er Samantha nemlig blitt kjæreste med Linda Olsen (42) fra Østfold.

Paret bekrefter forholdet til Se og Hør, men vil ikke gi noen ytterligere kommentarer.

På boligjakt

Se og Hør vet at de to har vært sammen en stund, og da evigunge Samantha fylte 50 tidligere i år, feiret hun bursdagen sammen med Linda Olsen.

80-TALLS STJERNE: I 2014 sang Samantha Fox på «We Love The 80's» i Telenor Arena i Oslo.

 
All Over Press Foto: All Over Press
80-TALLS STJERNE: I 2014 sang Samantha Fox på «We Love The 80's» i Telenor Arena i Oslo. All Over Press Foto: All Over Press Vis mer

Det var lokalavisen Demokraten som først omtalte forholdet og skrev i sin artikkel at paret er på leting etter et hus de kan flytte inn i sammen på Hvaler.

Paret selv ønsket ikke å kommentere saken den gang.

I 2014 stod Samantha på scenen under «We Love The 80's»-festen i Telenor Arena.

Da sa hun til Se og Hør at hun ikke ser for seg å synge «Touch Me» i 20 år til.

- Jeg kommer neppe til å synge «Touch Me»  når jeg er 70 år gammel. Med mindre jeg virkelig trener og spiser sunt. Kanskje jeg blir som Cher og Tina Turner. Så gjenstår det å se om noen faktisk vil ta på meg når jeg er 70, sier Fox lattermildt til Se og Hør.

Den blide solstrålen begynte karrieren som puppemodell allerede som 16-åring i 1983. Tre år senere ble hun verdensstjerne over natten med - nettopp - singelen «Touch Me».

På den tiden var hun kjent som en av de drøyeste stjernene som spilte mye på sex. Men hun innrømmer at tidene virkelig har forandret seg.

- Da jeg begynte i 1986 var det vanskelig for kvinner å vise sin seksualitet fritt og være komfortabel med det. Nå ser du artister som Miley Cyrus, Rihanna og Lady Gaga … Ting har forandret seg så mye siden 80-tallet, bedyrer Fox.

- Om du ser på videoene mine, som «Touch Me» og  «Please Don't Stop Me Now», så var ikke de i nærheten av å være like seksuelt ladede videoer. Da ville de ikke kunne blitt vist på den tiden. De ville blitt sensurert!

LES OGSÅ: Strålte på 80-tallsfest

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer