BLIR AKTUELL PÅ SKJERMEN: Tirsdag ble det annonsert at sangerinnen Samantha Fox skal delta i kjendisutgaven av Big Brother i England.  Foto: Andreas Fadum
BLIR AKTUELL PÅ SKJERMEN: Tirsdag ble det annonsert at sangerinnen Samantha Fox skal delta i kjendisutgaven av Big Brother i England. Foto: Andreas FadumVis mer

Samantha Fox drar fra sin norske kjæreste

Kun én uke etter forholdet med norske Linda ble kjent, skal 80-talls stjernen delta i populært realityprogram i England.

SEOGHØR.NO: Forrige uke ble det kjent at 80-tallsstjernen Samantha Fox (50) har funnet lykken med Linda Olsen (42) fra Østfold.

Samme kveld viste «Touch Me»-sangeren sin kjærlighet for sin norske kjæreste ved å synge til henne under innspillingen av TV 2-programmet «Allsang på Grensen».

Nå er det imidlertid blitt kjent at den berømte sangerinnen forlater kjæresten sin - i hvert fall for en stund - for å delta i kjendisutgaven av realityserien «Big Brother» i England.

Det var nettstedet The Sun som tirsdag annonserte hvilke 13 kjendiser som denne uken sjekker inn i huset.

I tillegg til Fox skal også disse stjernene delta i årets kjendisutgave av realitykonkurransen:

«Geordie Shore»-stjernen Marnie Simpson, «The Only Way Is Essex»-kjekkasen Lewis Bloor, realitystjernen Stephen Bear, X Factor-deltakeren Katie Waissel, skuespiller Christopher Biggins, «Mob Wives»-stjernen Renee Graziano, Anthea Turners eksmann Grant Bovey, sanger Aubrey O’Day, realitystjernen Beth Chapman, komiker Helen Lederer, Ariana Grandes bror Frankie Grande og X Factor-deltakeren Chloe Khan. 

Saken fortsetter nedenfor.

KJENT SØSTER: Ariana Grandes bror, Frankie, er også blant kjendisene som skal delta i kjendisutgaven av Big Brother.  Foto: Pa Photos
KJENT SØSTER: Ariana Grandes bror, Frankie, er også blant kjendisene som skal delta i kjendisutgaven av Big Brother. Foto: Pa Photos Vis mer

Har vært kjærester en stund

Samantha og Linda bekreftet forholdet til Se og Hør forrige uke, men ville ikke gi noen ytterligere kommentarer den gang.

Se og Hør vet at de to har vært sammen en stund, og da evigunge Samantha fylte 50 tidligere i år, feiret hun bursdagen sammen med sin norske kjæreste. 

Saken fortsetter nedenfor.

KJÆRESTER: Linda Olsen fra Østfold er Samantha Fox' nye kjæreste. Foto: Privat
KJÆRESTER: Linda Olsen fra Østfold er Samantha Fox' nye kjæreste. Foto: Privat Vis mer

Det var lokalavisen Demokraten som først omtalte forholdet og skrev i sin artikkel at paret er på leting etter et hus de kan flytte inn i sammen på Hvaler.

Under innspillingen av «Allsang på Grensen» sa Samantha til Seoghør.no at hun regner med å tilbringe mye i tid i Hvaler-området, hvor kjæresten bor, fremover.

- Jeg har mange venner her og kommer til å tilbringe mye tid her, spesielt på Hvaler.

- Det er veldig vakkert her. Det føles som mitt andre hjem, sa hun.

I 2014 stod Samantha på scenen under «We Love The 80's»-festen i Telenor Arena. Da sa hun til Se og Hør at hun ikke ser for seg å synge «Touch Me» i 20 år til.

- Jeg kommer neppe til å synge «Touch Me» når jeg er 70 år gammel. Med mindre jeg virkelig trener og spiser sunt. Kanskje jeg blir som Cher og Tina Turner. Så gjenstår det å se om noen faktisk vil ta på meg når jeg er 70, sa Fox lattermildt til Se og Hør den gang.

80-TALLS STJERNE: For 30 år siden erobret den britiske popstjernen Samantha Fox (50) verden med kjempehiten «Touch Me». Bildet er tatt i 1985.  Foto: Zuma Press
80-TALLS STJERNE: For 30 år siden erobret den britiske popstjernen Samantha Fox (50) verden med kjempehiten «Touch Me». Bildet er tatt i 1985. Foto: Zuma Press Vis mer

LES OGSÅ: David Eriksen bekrefter brudd

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.