- Samantha er en fantastisk støtte for meg

Skiskytter Emil Hegle Svendsen letter endelig på sløret om sin kjærlighet til samboeren Samantha Skogrand.

STJERNEPAR: Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand har vært et par i over to år.  Foto: Andreas Fadum
STJERNEPAR: Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand har vært et par i over to år. Foto: Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: I januar for to år siden avslørte Se og Hør at skiskytter-stjernen Emil Hegle Svendsen (30) hadde funnet lykken med den vakre TV2-sportsankeren Samantha Skogrand (26). 

Skogrand har flere ganger åpnet seg om forholdet med den talentfulle skiskytteren, men han selv har holdt en relativt lav profil om forholdet.

I et nytt intervju med Se og Hør har Emil endelig lettet på sløret om sin sterke kjærlighet til samboeren.

– Hun er en fantastisk støtte for meg, og står ved min side uansett resultat, sier Emil varmt om samboeren.

Romansen mellom de to kjente personene ble avslørt etter de flørtet åpent i sosiale medier, og like etter ble de introdusert for hverandre via felles venner.

LES MER: I Se og Hørs påskenummer som er i salg fra fredag, kan du lese det eksklusive intervjuet med Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand.  Foto: Faksimile Se og Hør
LES MER: I Se og Hørs påskenummer som er i salg fra fredag, kan du lese det eksklusive intervjuet med Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Det gikk imidlertid litt tid før de bestemte seg for å satse for fullt på hverandre. 

– Jeg hadde en del igjen av sesongen og hadde ikke tid til kjæreste, men vi holdt kontakten og møttes sporadisk. Jeg skjønte vel innerst inne at jeg ikke måtte la henne slippe. Jeg var tidlig betatt, minnes trønderen til ukebladet. 

Nyter tiden sammen

Sommeren for halvannet år siden flyttet Samantha og Emil inn i drømmeboligen i Oslo, og da sportsankeren deltok i årets sesong av «4-stjerners middag», åpnet hun seg om hvordan de får samboerskapet til å fungere.

Emil har nemlig en travel karriere, og en del reising kommer med jobben hans.

- Vi har aldri hatt en annen hverdag enn den vi har nå. Han har på en måte en vanlig jobb, men samtidig reiser han jo mer enn hva mange andre gjør, slo hun fast under episoden.

Saken fortsetter under bildet.

SAMBOERE: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen har bodd sammen i halvannet år. Det var i sommeren 2014 de kjøpte drømmeboligen sammen.  Foto: Andreas Fadum
SAMBOERE: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen har bodd sammen i halvannet år. Det var i sommeren 2014 de kjøpte drømmeboligen sammen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Til Seoghør.no fortalte hun at hun synes de er flinke til å finne på hyggelige ting sammen når de begge har fri. 

- Man setter kanskje enda mer pris på tiden man har sammen hjemme med tanke på at vi begge reiser en del. Det er en fin ting, sa TV2-profilen til Seoghør.no forrige måned. 

Se da Samantha åpnet seg om forholdet med Emil under «4-stjerners middag» her:

LES OGSÅ: Viste frem sin nye flamme