Samantha drita på tv

- Min første reaksjon var vel at dette intervjuet neppe ville bli noe av, forteller Øyvind Mund.

FULL: - Hun var ubehagelig tverr og irritert, forteller Øyvind Mund om møtet med Samantha Fox. Foto: TV2
FULL: - Hun var ubehagelig tverr og irritert, forteller Øyvind Mund om møtet med Samantha Fox. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Sjokkert oppdager jeg en fordums popstjerne med sløret blikk, og med diksjon mer utydelig enn min egen engelsk. Ikke bare er hun full, men ubehagelig tverr og irritert i tillegg, skriver programleder Øyvind Mund om møtet med Samantha Fox i boka Gyldne tider - Nye møter med gamle helter.

- Hun innleder med å fortelle meg hvilke dumme spørsmål hun antar jeg vil stille, og blir grådig fornermet da jeg avviser hennes forslag om å gjøre intervjuet med henne i jacuzzien.

LES OGSÅ: Gyldne tider møtte Krystle!

I boka skriver han om møtet med Samantha og 33 andre 80-tallskjendiser som har vært med i det populære TV2-programmet med samme navn.

- Min første reaksjon var vel at dette intervjuet neppe ville bli noe av. Dessuten var jeg naturlig nok overrasket, hadde mildt sagt helt andre forventninger, sier Øyvind til VG.

- Det gikk tross alt nesten to timer fra vi kom, og til intervjuet startet. På denne tiden evnet hun å skjerpe seg, forteller den sympatiske programlederen til avisa.

Etter opptak var vi veldig usikre på om intervjuet kunne brukes. Det kler ikke helt Gylne tider-konseptet å servere påvirkede personer til seerne.

SE HER: Gamle helster ruster aldri!

Han understreker at omtalen av intervjuet i boken ikke er et forsøk på å henge ut Fox.

Intervjuet med Naughty girls-baben kan du se i neste søndags episode av Gylne tider.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer