UNGT TALENT: Både Sam Smith og Beyonce er nominert i kategorien for "Årets beste album". Smith ser det ikke på som noe nederlag å tape for popetjernen. - Jeg blir flau hvis jeg vinner over henne. Hun fortjener det mer, sier han til Rolling Stone. Foto: Stella Pictures
UNGT TALENT: Både Sam Smith og Beyonce er nominert i kategorien for "Årets beste album". Smith ser det ikke på som noe nederlag å tape for popetjernen. - Jeg blir flau hvis jeg vinner over henne. Hun fortjener det mer, sier han til Rolling Stone. Foto: Stella PicturesVis mer

Sam Smith innrømmer mange one-night stand

Søndag står Sam Smith på scenen under Grammy-awards både som artist og som en av tre mest nominerte musikere.

SEOGHØR.NO: Den britiske artisten Sam Smith (22) har gjort stor suksess med låter som «Stay With Me» og «I'm Not The Only One».

Sammen med superstjernene Beyonce og Pharell Williams er han nominert til hele seks Grammy-awards førstkommende helg, blant annet i kategoriene «Årets album» «Årets plate» og «Beste nye artist».

I et intervju med musikkmagasinet Rolling Stone åpner den homofile musikeren seg om alt fra sex, kjærlighet og mobbing.

- Jeg har hatt mange one-night stand. Jeg møtte noen tvilsomme venner som jeg definitivt ikke er venner med nå lenger, forteller han til Rolling Stone magazine ifølge Daily Mail.

INSPIRERT AV MENA: Andre juledag postet Smith et bilde av Maria Mena på Instagram og skrev han var besatt av låta hennes «I Can't Let Him Win». Foto: FameFlynet Norway
INSPIRERT AV MENA: Andre juledag postet Smith et bilde av Maria Mena på Instagram og skrev han var besatt av låta hennes «I Can't Let Him Win». Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Ble slått ned på åpen gate

Sam, som i hiten «Stay With Me» reflekterer over ensomheten han følte da han flyttet til London, avslører også at den første gutten han falt for ikke elsket ham tilbake, men likevel passet på ham.

- Jeg skrev et kjærlighetsbrev til en gutt som var en av de mest populære på skolen, forteller han.

Den to år eldre gutten viste seg å være hetrofil, men skrev et langt brev tilbake til Sam hvor han blant annet sa at han så på ham som en venn.

- Han kunne ha laget et helvete for meg, men i stedet passet han på meg resten av tiden på skolen, og sørget for at ingen plaget meg, sier Smith med tårer i øynene, ifølge bladet.

Etter at Sam Smith, som i romjula hyllet Maria Mena for musikken hennes, stod frem som homofil opplevde han også å bli mobbet.

Den verste hendelsen var etter at han flyttet fra hjembyen til London. Her ble han angrepet fordi han hadde sminket seg.

- Jeg ble slått i nakken. Det skjedde helt ut av det blå, og var ikke den letteste tiden.

Se video fra intervjuet med Rolling Stone magazine her:

LES OGSÅ: Slik reagerte Maria Mena på Sam Smiths overraskende melding