TALENTFULLE: Både britiske Sam Smith og norske Maria Mena har gjort musikalsk suksess. Den 22 år gamle briten legger ikke skjul på at han lar seg inspirere av Mena. Foto: Stella Pictures
TALENTFULLE: Både britiske Sam Smith og norske Maria Mena har gjort musikalsk suksess. Den 22 år gamle briten legger ikke skjul på at han lar seg inspirere av Mena. Foto: Stella PicturesVis mer

Sam Smith hyller Maria Mena

Superstjernen la ut bilde av den norske artisten på sosiale medier.

SEOGHØR.NO: Den britiske artisten Sam Smith (22) har gjort suksess med låter som «Stay With Me» og «I'm Not The Only One».

På sosiale medier har 22-åringen ved flere anledninger gitt sin hyllest til den norske artisten Maria Mena (28), og fortalt følgerne sine hvor mye hun inspirerer ham med musikken sin.

Natt til 2.juledag postet Sam Smith et bilde av Maria Mena på Instagram-profilen sin, og refererte til demolåten «I Can't Let Him Win», som hun slapp som en smakebit via Soundcloud lille julaften.

«Jeg er besatt! Får ikke sove, for jeg er så inspirert @mariamena_official», skrev han til bildet som i skrivende stund har fått nesten 38 000 «likes».

Sam Smith hyller Maria Mena

I slutten av oktober tvitret Sam Smith: «Kloke ord fra mitt idol @mariamena_official», og 28-åringen fra Oslo repostet hyllesten til sine følgere, og var tydelig stolt og glad over de fine ordene fra sin britiske artistkollega:

«Jeg har ikke ord! I <3 U Sam! Bless!».

Maria Mena har gjort suksess med låter som «My Lullaby», «All This Time» og «Home for Christmas».

LES OGSÅ: Ekteskapet tok slutt etter to år