SINGEL: I mai i fjor stod Sam Smith frem som homofil, men han har aldri vært i et fast forhold. Her er han på verdenspremieren av James Bond-filmen Spectre i London i oktober. Foto: Pa Photos
SINGEL: I mai i fjor stod Sam Smith frem som homofil, men han har aldri vært i et fast forhold. Her er han på verdenspremieren av James Bond-filmen Spectre i London i oktober. Foto: Pa PhotosVis mer

Sam Smith har vært singel i 23 år

Popstjernen har ikke hatt like mye hell i kjærligheten som i karrieren.

SEOGHØR.NO: Den britiske artisten Sam Smith (23) er i vinden som aldri før. Tidligere i år vant han hele fire Grammy Awards, og nå er han kinoaktuell med den nye James Bond-låta «Writing's on the Wall» i «Spectre».

Men selv om karrieren hans går strålende, så blir kanskje fans overrasket over å høre at sangfuglen foreløpig ikke har hatt så mye hell i kjærligheten.

Da E!Online ville vite om Sam synes det er vanskeligere å treffe potensielle kjærester nå som han er berømt, svarte han nemlig følgende:

- Jeg har aldri hatt en kjæreste, så jeg vet ikke om det er noen forskjell, noe jeg er glad for egentlig. Jeg holder fremdeles på å lære hva som riktig og hva som er normalt på dater.

- Jeg tror man må lære hvordan man skal stole på folk, og det er ulike utfordringer og hindringer i livet mitt nå, men jeg prøver å være like normal som jeg var tidligere, forklarte han.

KINOAKTUELL: Daniel Craig er tilbake i rollen som James Bond. Spectre hadde norgespremiere 30. oktober. 
 Foto: Xposure
KINOAKTUELL: Daniel Craig er tilbake i rollen som James Bond. Spectre hadde norgespremiere 30. oktober. Foto: Xposure Vis mer

23-åringen har derimot avslørt tidligere at han har hatt mange one-night stands, og han er usikker på om han er klar for en romanse i livet sitt nå.

- Er noen som helst klare for et forhold? Hvem vet? Jeg har vært singel i 23 år, så jeg vet ikke, forklarte han.

Nå nyter Smith hvert sekund av suksessen og han er i ekstase over at han fikk æren av å lage den siste James Bond-låta.

- Dette er et av høydepunktene i karrieren min. Jeg er så glad for å være en del av denne britiske ikoniske arven og å bli en del av en fantastisk rekke av noen av mine største musikalske inspirasjoner. Jeg håper alle vil like låta like mye som jeg elsket å lage den.

Se filmtrailer her:

 
 

LES OGSÅ: Slik reagerte Maria Mena på Sam Smiths overraskende melding

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.