Sam Smith har gått ned over seks kilo på to uker

Sangstjernen Sam Smith avslører hemmeligheten som har fått vekten til å rase nedover.

Sam Smith har gått ned over seks kilo på to uker
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske artisten Sam Smith (22) gjør stor musikalsk suksess, og under Grammy-utdelingen tidligere i år stakk han av med hele fire priser.

Nå er «Stay With Me»-sangeren tydeligvis ute etter også å komme på topp rent fysisk.

22-åringen avslører i et innleggInstagram-profilen sin at han har lagt om livsstilen ved hjelp av boken til den profilerte ernæringsfysiologen Amelia Freer.

- Hun har hjulpet meg med å gå ned over seks kilo på to uker, og har fullstendig forvandlet forholdet jeg har til mat, skriver Sam Smith på det sosiale mediet.

Sangstjernen, som flere ganger har hyllet norske Maria Mena (29) på Instagram, mener at «Eat. Nourish. Grow»-forfatteren har forandret livet hans. Smith påpeker at livsstilsendringen hans egentlig ikke handler om å miste kilo, men om å leve sunnere.

Saken fortsetter under bildet.

MER USUNN FØR: Sam Smith sier at livsstilsendringen handler om å føle seg bedre og sunnere, ikke om å bli tynnere. Her er han avbildet på en fest på Royal Academy of Arts i London i juni 2014.  Foto: Stella Pictures
MER USUNN FØR: Sam Smith sier at livsstilsendringen handler om å føle seg bedre og sunnere, ikke om å bli tynnere. Her er han avbildet på en fest på Royal Academy of Arts i London i juni 2014. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det dreier seg ikke engang om vekttap, men om å føle seg lykkelig og tilfreds i sin egen kropp, skriver han på Instagram - der han også deler bilder av sunn mat han spiser.

Det unge stjerneskuddet har tidligere fortalt åpenhjertig om sitt noe promiskuøse sexliv, i tillegg til sine vonde erfaringer med mobbing.

Grammy-vinneren, som stod frem som homofil i ung alder, minnes overfor Rolling Stone at noen ropte «homse» etter ham fra en bil mens han var ute og gikk i hjembygda sammen med faren sin.

- Jeg ble pinlig berørt over at faren min ble nødt til å oppleve det, siden jeg bare kan forestille meg hvordan det føles som forelder. Man vil bare ta livet av mobberne. Jeg var alltid flau på vegne av de rundt meg, sa Sam Smith til Rolling Stone i slutten av januar.

LES OGSÅ: - De snakker ikke med hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer