<strong>- SAM HAR FRIDD:</strong> Ifølge Now Magzine har Sam Cooper fridd til Lily Allen, og de planlegger å gifte seg neste år. Foto: All Over Press
- SAM HAR FRIDD: Ifølge Now Magzine har Sam Cooper fridd til Lily Allen, og de planlegger å gifte seg neste år. Foto: All Over Press Vis mer

- Sam har fridd

Britiske medier hever popstjernen og hennes kjæreste skal gifte seg neste år...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangerinnen Lily Allen (25) har hatt det tøft den siste tiden - først mistet hun sitt ufødte barn, da hun var seks måneder på vei, og så ble hun innlagt på sykehuset med blodforgiftning - men nå ryktes det at lykken igjen smiler for sangstjernen.

Ifølge britiske Now har 25-åringens kjære fridd, og de planlegger å gifte seg neste år.

- Alle er så stolte av Lily. Hun har laget en liste for hvordan hun skal komme seg over denne forferdelige tragedien. Det er ingenting som kan ta bort smerten hun føler over å ha mistet barnet. Men forrige uke fortalte Sam til Lily at han ikke kan leve uten henne, og at han vil begynne å planlegge et bryllup, sier en venn av stjernen til Now.


Paret har kjent hverandre i flere år, men begynte først å date i 2009.

- Det var alltid planen at de skulle gifte seg, på et tidspunkt, men Lily trengte en skikkelig oppmuntring nå, sier kilden.

Tapre Lily har måttet tåle mye hjertesorg, i 2008 mistet hun også et barn. Hun har flere ganger vært innlagt for depresjoner, og har også snakket åpent om sine spiseforstyrrelser.

- Lily har hatt det tøft, men hun prøver sakte men sikkert å komme seg over sjokket. Hun har sagt til Sam at hun trenger tid, men at hun ikke skal la seg ødelegge av sitt knuste hjerte. Sam har vært veldig støttende, men han har det vanskelig selv også.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Lagt inn på sykehus med blodforgiftning

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer