<strong>HVER TIL SITT:</strong> I høst ble det kjent at Sam Smith og skuespiller Brandon Flynn var et par. Nå har de gått hver til sitt. Foto: NTB scanpix
HVER TIL SITT: I høst ble det kjent at Sam Smith og skuespiller Brandon Flynn var et par. Nå har de gått hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Brudd for Sam Smith og Brandon Flynn:

- Sam er fullstendig knust

Sangstjernens forhold skulle bare vare i ni måneder.

Publisert
Sist oppdatert

I høst fikk fans av 26 år gamle Sam Smith seg en hyggelig overraskelse. Det ble kjent at artisten hadde funnet tonen med den amerikanske skuespilleren Brandon Flynn (24), kjent fra den elskede og utskjelte Netflix-serien «13 Reasons Why».

De siste månedene er de blitt fotografert sammen utallige ganger, har publisert bilder av hverandre i sosiale medier og har deltatt på flere arrangementer sammen. Lykken skulle derimot ikke vare evig for de to.

Ifølge en kilde som The Sun har pratet med, har stjerneparet valgt å gå hver til sitt etter ni måneder som kjærester.

- Knust

De to stjernene skal ha møtt hverandre like etter at Smith ga ut albumet «The Thrill Of It All» i høst, og har siden vært observert utallige steder over hele verden sammen. Forrige uke ble imidlertid siste spiker i kisten hamret inn.

- Sam og Brandon hadde en fantastisk romanse. De falt virkelig for hverandre, sier en kilde med tilknytning til situasjonen til The Sun.

Sangstjernen skal nå ha slettet flere av bildene han hadde lagt ut sammen med skuespilleren, et tegn på at det virkelig er over.

<strong>BRUDD:</strong> Dette bildet, som nå er slettet, viser romansen i full blomstring. Nå har paret gått hver til sitt. Foto: Instagram
BRUDD: Dette bildet, som nå er slettet, viser romansen i full blomstring. Nå har paret gått hver til sitt. Foto: Instagram Vis mer

- Begge er veldig opptatte med karrierene sine, og ting har dessverre ikke gått opp i opp for dem. Sam er fullstendig knust. Det er det viktigste forholdet han har hatt, forteller kilden.

Fikk møte kjærestens foreldre

«Stay With Me»-sangeren er for tiden på turné rundt om i USA, noe kilden tror kan fungere som en god distraksjon fra det vonde bruddet. Bare forrige måned inviterte Sam kjæresten hjem til Storbritannia.

<strong>KJEMPEFORELSKA:</strong> Ifølge kilden The Sun har snakket med var det hovedsaklig hektiske liv som sørget for at lykken brast. Foto: NTB scanpix
KJEMPEFORELSKA: Ifølge kilden The Sun har snakket med var det hovedsaklig hektiske liv som sørget for at lykken brast. Foto: NTB scanpix Vis mer

De hadde blant annet flere dater i Thrope Park, og så stykket «Harry Potter and the Cursed Child» sammen på teater.

Like før det fikk Sam møte foreldrene til Brandon, et tegn på at det var veldig seriøst mellom de to stjernene. Sam strålte nærmest av lykke da han uttalte seg om forholdet.

- Jeg spør faktisk meg selv om jeg kanskje kommer til å skrive noen lykkelige kjærlighetssanger fremover nå, har han uttalt.

SLAKTES: Sam Smith får passet påskrevet etter takketalen han holdt etter at han vant Oscar. Video: Reuters Vis mer

Trøblete kjærlighet

Det første offentlige kysset mellom de to, i fjor høst, kom kun to uker etter Brandon i et innlegg på Instagram gikk ut og støttet LHBT-miljøet i deres opprop om rett til likekjønnet ekteskap i Australia.

Det ble den gang spekulert i om han da hintet til seg selv. Han hadde aldri kommet ut av skapet overfor fansen, men mange tolket dette som hans måte å gjøre det på.

Sam Smith, som for øvrig er den første artisten i historien som nådde førsteplassen på hitlistene med en James Bond-tittellåt, er kjent for sin åpenhet rundt kjærlighetslivet.

Han har i flere intervjuer fortalt ærlig om vanskeligheter med å finne kjærligheten og sine mange one night stands.

Saken fortsetter nedenfor.

Sam Smith har tidligere vært linket til modellen Jay Camilleri, etter hans korte, men svært så inntektsbringende forhold til Jonathan Zeizel. Det er nemlig sistnevnte Sam Smith har forklart var inspirasjonen bak sangen «Stay With Me», som briten har vunnet hele fire Grammy-priser for.

Da Smith, som dessuten kanskje er en av verdens største Maria Mena-fans, mottok prisene i 2015, takket han ekskjæresten fra scenen.

- Jeg vil gjerne takke mannen som denne sangen handler om, som jeg forelsket meg i sist år. Tusen takk for at du knuste hjertet mitt, fordi du skaffet meg nettopp fire Grammy-priser.

Rast ned i vekt

Sangstjernen har de siste årene fått mye oppmerksomhet rundt de store endringene i utseendet sitt, og mest av alt for det store vekttapet han nylig har gjennomgått.

Flere medier har omtalt hans vektnedgang, og på Twitter reagerte flere fans ved å skrive meldinger som: «Hva faen skjedde med Sam Smith?» og «Han er ikke til å kjenne igjen».

Ifølge australske News har han tidligere sagt til The Sun at det «ikke er lett å være stor» i LHBT-miljøet.

- Det er mye fokus på kropp i homomiljøet, som betyr at det kan oppleves ganske jævlig om man ikke har en definert kropp eller er tynn.

«I'm Not The Only One»-sangeren har jobbet med kroppen sin i flere år. I 2015 avslørte Sam at han hadde gått ned hele syv kilo på 14 dager, etter at han la om kostholdet og livsstilen totalt.

LES OGSÅ: Endelig kan Sam Smith snakke igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer