Salma Hayek røpet hemmeligheten bak sminkefri selfie

Den 49 år gamle skuespilleren la ut et oppsiktsvekkende hverdagsbilde av seg selv på Instagram.

MED OG UTEN: Til venstre er Salma Hayek stylet og klar for den røde løperen. På bildet til høyre er skuespilleren usminket og uten retusjering og Instagram-filter. Foto: NTB Scanpix/ Skjermdump fra Instagram
MED OG UTEN: Til venstre er Salma Hayek stylet og klar for den røde løperen. På bildet til høyre er skuespilleren usminket og uten retusjering og Instagram-filter. Foto: NTB Scanpix/ Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Salma Hayek er en av Hollywoods flotteste skuespillere.

Den vakre 49-åringen har tidligere fortalt at hun ikke har lagt seg under kniven for å beholde sitt ungdommelige utseende.

Og da Salma delte en sminkefri selfie på Instagram nylig, fikk det UsWeekly til å finne frem superlativene.

- Hun ser perfekt og feilfri ut, mener nettstedet om stjernen.

Under det ferske Instagram-bildet skriver Salma at hun har vått hår, men ingen sminke, forskjønnende filtre eller retusjering på selfien. Samtidig røper hun årsaken til at hun ser overraskende fresh ut på bildet: «Veldig bra lys».

Saken fortsetter nedenfor.

Wet hair, no make up, no filter, no retouch, but very good light. #hair #nomakeup #nofilter #noretouch #light

Et bilde publisert av Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Ble anbefalt Botox

Den meksikanske skjønnheten har tidligere avslørt at hun har blitt anbefalt å begynne med Botox.

- Da jeg var ung prøvde de å selge meg ideen om å starte med Botox tidlig. «Hvis du starter nå, vil du ikke få rynker», har hun uttalt til Allure magazine, ifølge E!Online.com.

- Takk og lov at jeg ikke gjorde det, la den yppige stjernen til og avkreftet at hun har benyttet seg av noen form for antialdringskirurgi.

Ektemannen gjør henne selvsikker

Knallflotte Salma har fortalt at mye av selvsikkerheten hennes kommer fra forholdet til milliardær-ektemannen Francois-Henri Pinault (53), som hun giftet seg med i 2009. De har datteren Valentina (7) sammen.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Salma Hayek er gift med milliardæren Francois-Henri Pinault. Her er de fotografert i London tidligere denne måneden.  Foto: Rex Features
FORELSKET: Salma Hayek er gift med milliardæren Francois-Henri Pinault. Her er de fotografert i London tidligere denne måneden. Foto: Rex Features Vis mer

- Jeg kunne ønske jeg visste at jeg kom til å forelske meg dypt i den perfekte mannen da jeg var yngre. Jeg bekymret meg så mye og datet noen folk jeg ikke burde ha datet. Man blir desperat, og begynner å se fantastiske ting i menn som ikke er bra for seg, har Salma sagt til E! Online.

LES OGSÅ: - Det blir en rar jul

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer