Salma Hayek ble mamma

Endelig er Salma Hayek i gang med mammarollen. Hun fødte en datter!

VOKSEN MOR: Salma Hayek (41) har fått en datter. Foto: Scanpix
VOKSEN MOR: Salma Hayek (41) har fått en datter. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Alt vel med mor og barn. Salma Hayek (41) og finansmannen Francois Henri Pinault er blitt foreldre til en liten pike. Datteren skal hete Valentina Paloma Pinault, iføle People.comValentina er Salmas første barn, mens Pinault har to barn fra sitt forrige ekteskap, som tok slutt i 2004.- Mor og barn har det bra, sa Hayeks talsmann Carl Ross til amerikansk presse. Han ville ikke gi flere detaljer om fødselen torsdag..Hayeks graviditet bla avslørt i mars. Den knøttlille stjernen har i mange år vært regnet som et stort sex-symbol. Hun har spilt i en rekke store filmer, og ble Oscar-nominert for sin innstas i tittelrollen av filmen "Frida" - om Mexicos kunstnerikon Frida Kalho.De nybakte foreldrene er forlovet, men ville utsette bryllupet til Salma kommer inn i brudekjolen.Pinault er konsernsjef i PPR, som blant annet eier Yves St. Laurent og Gucci.Under graviditeten har Hayek jobbet for fullt som executive producer for TV-serien "Ugly Betty". Hun har også hatt jgesteroller i TV-suksessen.Selv om hun er over 40 før hun får sitt første barn er hun trygg på mammarollen.- Å være mamma passer ikke for alle. Men det passer for meg.. Ingen kvinne bør føle seg tvunget til å få barn, sa hun i et intervju med Marie Claire i sommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer