Salma Hayek ble anbefalt å ta Botox

Ektemannen gir Salma Hayek selvtillit nok til å holde seg borte fra plastiske operasjoner.

SNART 50 ÅR: Salma Hayek kan takke gode gener for sitt flotte utseendet. Her under filmfestivalen i Cannes i mai.  Foto: Abaca
SNART 50 ÅR: Salma Hayek kan takke gode gener for sitt flotte utseendet. Her under filmfestivalen i Cannes i mai. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er et evig jag om å holde seg ung og vakker i Hollywood, og selv om mange stjerner velger å fikse på utseendet i frykt for å miste jobber, så er det fremdeles noen som nekter å bukke under for presset.

En av dem er «Frida»-skuespilleren Salma Hayek.

Den mexicanske skjønnheten fyller 49 år i september, men er fremdeles en av filmbyens hotteste stjerner.

Nå avslører Hayek at hun allerede for mange år siden ble anbefalt å begynne med Botox-injeksjoner - noe hun beskriver som det verste skjønnhetsrådet hun noen gang har fått.

- Da jeg var ung prøvde de å selge meg ideen om å starte med Botox tidlig. «Hvis du starter nå, vil du ikke få rynker», for hun til Allure magazine, ifølge E!Online.com.

- Takk og lov at jeg ikke gjorde det, legger hun og sier at hun aldri har benyttet seg av noen form for antialdringskirurgi.

Saken fortsetter under bildet.

Var i dårlige forhold

Salma forteller at mye av selvsikkerheten hennes kommer fra forholdet til milliardær-ektemannen Francois-Henri Pinault (53), som hun giftet seg med i 2009 og har datteren Valentina (7) med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.