Salma Hayek ble anbefalt å ta Botox

Ektemannen gir Salma Hayek selvtillit nok til å holde seg borte fra plastiske operasjoner.

SNART 50 ÅR: Salma Hayek kan takke gode gener for sitt flotte utseendet. Her under filmfestivalen i Cannes i mai.  Foto: Abaca
SNART 50 ÅR: Salma Hayek kan takke gode gener for sitt flotte utseendet. Her under filmfestivalen i Cannes i mai. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er et evig jag om å holde seg ung og vakker i Hollywood, og selv om mange stjerner velger å fikse på utseendet i frykt for å miste jobber, så er det fremdeles noen som nekter å bukke under for presset.

En av dem er «Frida»-skuespilleren Salma Hayek.

Den mexicanske skjønnheten fyller 49 år i september, men er fremdeles en av filmbyens hotteste stjerner.

Nå avslører Hayek at hun allerede for mange år siden ble anbefalt å begynne med Botox-injeksjoner - noe hun beskriver som det verste skjønnhetsrådet hun noen gang har fått.

- Da jeg var ung prøvde de å selge meg ideen om å starte med Botox tidlig. «Hvis du starter nå, vil du ikke få rynker», for hun til Allure magazine, ifølge E!Online.com.

- Takk og lov at jeg ikke gjorde det, legger hun og sier at hun aldri har benyttet seg av noen form for antialdringskirurgi.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG PAR: Salma Hayek takker ektemannen Francois-Henri Pinault for at han forguder henne akkurat slik som hun er. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG PAR: Salma Hayek takker ektemannen Francois-Henri Pinault for at han forguder henne akkurat slik som hun er. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Var i dårlige forhold

Salma forteller at mye av selvsikkerheten hennes kommer fra forholdet til milliardær-ektemannen Francois-Henri Pinault (53), som hun giftet seg med i 2009 og har datteren Valentina (7) med.

- Jeg kunne ønske jeg visste at jeg kom til å forelske meg dypt i den perfekte mannen da jeg var yngre. Jeg bekymret meg så mye og datet noen folk jeg ikke burde ha datet. Man blir desperat, og begynner å se fantastiske ting i menn som ikke er bra for seg.

- Jeg var også sammen med noen ganske bra gutter, men jeg kunne ønske at jeg hadde sagt til meg selv: «Hei, ro deg ned. Du kommer til å få deg en super ektemann som vil forgude deg». Det ville ha spart meg for mye personlig drama, hevder hun.

Før Pinault var Salma blant annet kjæreste med skuespillerne Edward Norton (45) i fire år og Josh Lucas (44) i ett år.

MINI-MI: Det er ikke vanskelig å se hvem lille Valentina er datter av.  Foto: NTB Scanpix
MINI-MI: Det er ikke vanskelig å se hvem lille Valentina er datter av. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kim Kardashian svarer på Botox-ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer