Foto: Ap
Foto: ApVis mer

Salma Hayek: - Selvtilliten min er ikke så god lenger

Filmstjernen innrømmer at alderen setter sitt preg.

SEOGHØR.NO: Det er nesten utrolig å tro at den mexicanske skjønnheten Salma Hayek fyller 50 år i september.

Men selv om «Bandidas»-stjernen holder seg svært godt for alderen, sliter hun med akkurat de samme usikkerhetene rundt sin egen kropp og utseende som oss andre.

- Jeg blir 50 snart, så selvtilliten min er ikke så god lenger, avslører Hayek til InStyle magazine.

- Det kommer helt an på dagen. For alle er det vel sånn at noen dager føler man seg fantastisk, og andre dager forferdelig. Det går opp og ned hele tiden.

Saken fortsetter under bildet.

TIDLØS SKJØNNHET: Bildet fra venstre er tatt i 1999, bildet i midten i 2006 og bildet til høyre sist måned.  Foto: NTB Scanpix
TIDLØS SKJØNNHET: Bildet fra venstre er tatt i 1999, bildet i midten i 2006 og bildet til høyre sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Formene kan by på utfordringer

Til tross for egne usikkerheter, så sier skuespilleren at det er viktig å jobbe med seg selv hver eneste dag.

- Fra det øyeblikket man står opp, må man ta seg sammen og gjøre seg om til sitt eget kunstprosjekt. Ikke det at jeg gjør det selv. Jeg er ganske lat på det området, men det er viktig å feire seg selv og livet, og å vite at dette er din opplevelse, fortsetter hun til bladet.

I januar delte Hayek et gammelt bilde av seg selv, fra før hun fikk datteren Valentina (8 1/2), med fansen på Instagram.

Her viste hun frem sin smale midje, samtidig som hun hevdet at hun ikke savnet den.

- Dette var midjen min før graviditeten. Slik ser den ikke ut lenger, men livet mitt er mye bedre nå. 

Ettbarnsmoren har også tidligere åpnet seg om kropp og selvtillit.

- Jeg var alltid på grensen til å være lubben fordi jeg er så glad i mat. Og helt ærlig så er jeg glad i vin også, har hun sagt til The Edit.

Hollywood-stjernen fortalte også at kroppsfasongen hennes kan by på utfordringer når hun skal finne jobber i filmbransjen. 

- Jeg er ganske kort, og har veldig mye former. Jeg ser ikke typisk ut som nabojenta som det er lett å finne roller til. Jeg passer ikke inn i noen av de kvinnelige stereotypene som burde få fortsette å jobbe. Jeg vet ikke hvorfor jeg likevel er i arbeid. Kanskje det har noe å si med karma. Jeg tror på karma.

LYKKELIG: Salma Hayek har vært gift med den styrtrike forretningsmannen Francois-Henri Pinault siden 2009. Her er de sammen på en premiere i London i juni. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Salma Hayek har vært gift med den styrtrike forretningsmannen Francois-Henri Pinault siden 2009. Her er de sammen på en premiere i London i juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Naboen skjøt Salma Hayeks hund

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.