«Salander»-stjernen hardt skadet

Nå er det full stans på ubestemt tid i innspillingen.

ALVORLIG SKULDERSKADE: Rooney Mara ble fraktet til sykehus etter at hun pådro seg en alvorlig skade. Foto: Stella Pictures
ALVORLIG SKULDERSKADE: Rooney Mara ble fraktet til sykehus etter at hun pådro seg en alvorlig skade. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Rooney Mara (25) spiller rollen som Lisbeth Salander i filmsatsningen «The Girl With The Dragon Tattoo», som er basert på Stieg Larsson-boken «Menn som hater kvinner».

25-åringen har den siste tiden oppholdt seg i Sverige i anledning innspillingen av filmen, men har ifølge Aftonbladet skadet seg hardt, noe som har ført til at det er full stans i innspillingen.

Aftonbladet skriver at Mara pådro seg en svært stygg skade i skulderen, og ble fraktet til sykehuset Sophiahemmet i Stockholm.

Det er nå uvisst hva som kommer til å skje videre med innspillingen av filmen. I beste fall vil den kun utsettes, men den svenske avisen skriver at hele filmen kan stå i fare.

- Det er under forberedelsene av filmen at hun har skadet seg så alvorlig at hun ikke kan spille inn enkelte scener nå, forteller en kilde til avisen.

Mara kjemper seg nå tilbake i form ved et rehabiliteringssenter, for å trene seg opp igjen til rollen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er «Salander»-stjernens kjæreste