Travis Scott:

Saksøkt på grunn av datterens fødsel

Dukket ikke opp på jobb.

SAKSØKT: Kylie Jenners kjæreste, Travis Scott, skal ha blitt saksøkt etter at han ikke dukket opp på jobb. Foto: NTB Scanpix
SAKSØKT: Kylie Jenners kjæreste, Travis Scott, skal ha blitt saksøkt etter at han ikke dukket opp på jobb. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Tidligere i år sjokkerte Kylie Jenner (20) og kjæresten Travis Scott (25) en hel verden, da de avslørte at de hadde blitt foreldre til lille Stormi 1. februar.

Det ble lenge spekulert i om Kylie ventet parets første barn, men ikke før datteren hadde kommet til verden, bekreftet hun ryktene.

Mye later til at de nybakte foreldrene stortrives i rollen som foreldre til lille Stormi, men alt skal likevel ikke bare være en dans på roser.

Fikk betalt på forskudd

Ifølge People skal Travis, som er en berømt rapper, ha nektet å dukke opp på jobb knappe to dager etter han ble far. Nettstedet skriver videre at 25-åringen hadde skrevet under en kontrakt om at han skulle opptre på Myth Live, en nattklubb i Minnesota, kun to dager etter fødselen.

Nå saksøkes han derimot av underholdningsselskapet PJAM, og i søksmålet kommer det fram at «til tross for hans kontraklige forpliktelser, nektet han å dukke opp for arrangementet».

​Ifølge dokumentene, signerte rapperen kontrakten allerede 24. januar og fikk et forskudd på hele 150 000 dollar, noe som tilsvarer omtrent 1,2 millioner norske kroner - disse pengene skal stjernen ikke ha betalt tilbake.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer