Travis Scott:

Saksøkt på grunn av datterens fødsel

Dukket ikke opp på jobb.

SAKSØKT: Kylie Jenners kjæreste, Travis Scott, skal ha blitt saksøkt etter at han ikke dukket opp på jobb. Foto: NTB Scanpix
SAKSØKT: Kylie Jenners kjæreste, Travis Scott, skal ha blitt saksøkt etter at han ikke dukket opp på jobb. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Tidligere i år sjokkerte Kylie Jenner (20) og kjæresten Travis Scott (25) en hel verden, da de avslørte at de hadde blitt foreldre til lille Stormi 1. februar.

Det ble lenge spekulert i om Kylie ventet parets første barn, men ikke før datteren hadde kommet til verden, bekreftet hun ryktene.

Mye later til at de nybakte foreldrene stortrives i rollen som foreldre til lille Stormi, men alt skal likevel ikke bare være en dans på roser.

Fikk betalt på forskudd

Ifølge People skal Travis, som er en berømt rapper, ha nektet å dukke opp på jobb knappe to dager etter han ble far. Nettstedet skriver videre at 25-åringen hadde skrevet under en kontrakt om at han skulle opptre på Myth Live, en nattklubb i Minnesota, kun to dager etter fødselen.

Nå saksøkes han derimot av underholdningsselskapet PJAM, og i søksmålet kommer det fram at «til tross for hans kontraklige forpliktelser, nektet han å dukke opp for arrangementet».

stormiiiiiiiii🖤

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

​Ifølge dokumentene, signerte rapperen kontrakten allerede 24. januar og fikk et forskudd på hele 150 000 dollar, noe som tilsvarer omtrent 1,2 millioner norske kroner - disse pengene skal stjernen ikke ha betalt tilbake.

I tillegg ble hans booking-ansvarlig betalt 10 000 dollar og et privatfly var satt opp etter Travis' ønsker. I kontrakten står det at 25-åringen skulle fått 200 000 dollar, eller 1,5 millioner norske kroner, totalt.

I søksmålet kommer det videre frem på hvilken måte både PJAM og andre medvirkende har blitt påvirket av at Travis ikke dukket opp på jobb. Blant annet skal alt ha vært klart, og ansatte var leid inn, ifølge nettstedet.

Selskapet hevder at deres omdømme har blitt skadet på grunn av 25-åringens fravær og har derfor bedt om rettsak. De skal kreve erstatning og dekning av advokatkostnader.

En talsmann for Travis skal ikke ha ønsket å kommentere saken, skriver People.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 01.12.2015 Vis mer

Avslørte nyheten

Det var i starten av februar at Kylie Jenner brått bestemte seg for å dele nyheten om at hun hadde blitt mamma for første gang. Det gjorde hun med en lengre tekst på Instagram, i tillegg til en tolv minutter lang video på Youtube.​

«Beklager for at jeg har holdt dere i uvitenhet, jeg vet dere er vant til at jeg tar dere med på alle mine reiser i livet. Graviditeten var en jeg valgte å ikke gjøre foran hele verden», startet hun innlegget med.

Videre fortalte hun at hun fikk en vakker og frisk jente den 1. februar, og at hun gledet seg til å fortelle fansen om nyheten.

«Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg for denne rollen på den mest positive, stessfrie og sunneste veien jeg kunne tenke meg», skrev hun.

Ryktene om at Kylie var gravid hadde svirret i flere måneder før hun bekreftet babynyheten. Fansen ble spesielt mistenksomme da stjernen, som ellers er svært aktiv i sosiale medier, brått forsvant fra rampelyset.

LES OGSÅ: Khloé Kardashian er redd for å amme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer