Saksøkt igjen!

Kvinne hevder Nick Hogan påførte henne alvorlige skader.

ULYKKESBILEN: I 2007 var Nick Hogans kamerat nær døden da realitystjernen krasjet bilen de satt i. Nå er han saksøkt for råkjøring igjen.  Foto: All Over Press
ULYKKESBILEN: I 2007 var Nick Hogans kamerat nær døden da realitystjernen krasjet bilen de satt i. Nå er han saksøkt for råkjøring igjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Hogan Knows Best»-stjernen Nick Hogan (21) blir saksøkt for råkjøring - for andre gang på to år! I 2009 skal Hogan ha krasjet med en annen sjåfør, Marcela Posada. Hun hevder å ha pådratt seg alvorlige skader, da hun og Hogan krasjet på en motorvei i Los Angeles.

Posada rapporterte ikke omfanget av skadene da ulykken skjedde, men nå, to år senere, hevder hun at hun ble hardt skadet, og saksøker Nick for 150 000 kroner.

Det er ikke første gang Hogan har vært involvert i ulykker. I 2007 var Nick og en kamerat på vei hjem fra et restaurantbesøk da han mistet kontroll over bilen og krasjet i et tre. Stjernens kamerat John Graziano var nær døden, og er i dag multihandikapet.

Under etterforskningen kom det frem at 21-åringen hadde alkohol i blodet, og Hogan ble tiltalt for råkjøring. Hogan ble dømt til åtte måneder i fengsel, og 500 timer med samfunnstjeneste. Han slapp ut i slutten av 2008, etter kun seks måneder på grunn av god oppførsel.

Offerets familie saksøkte stjernen, som skal ha betalt flere titalls millioner kroner i erstatning.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var redd han skulle drepe meg


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer