SAKSØKT: Illusjonisten David Copperfield har blitt saksøkt av en 22 år gammel kvinne for et angivelig seksuelt overfall. Foto: STELLA PICTURES
SAKSØKT: Illusjonisten David Copperfield har blitt saksøkt av en 22 år gammel kvinne for et angivelig seksuelt overfall. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Saksøkt for seksuelt overfall

- Dette er kun utpressing av penger.

SEHER.NO: En kvinne hevder magikeren David Copperfield (52) seksuelt overfalt og truet henne i 2007. Nå går hun til sak.

Kvinnen er en 22 år gammel modell. Hun påstår at overfallet fant sted da hun var gjest på hans private øy i Bahamas.

Det er The Seattle Times som har fått tak i rettspapirene. Der blir det hevdet at kvinnen ble truet på livet om hun ikke gjorde som Copperfield sa.

52-åringens advokater hevder kvinnens historie er bløff, og kun et forsøk på å presse Copperfield for penger.

"Denne kvinnen er kjent for sine løgner. Hun har tidligere løyet i liknende saker før, og har fått uskyldige personer arrestert basert på falske anklager. Hun er ikke kapabel til å fortelle sannheten", heter det i en uttalelse.

"Dette søksmålet er rett og slett utpressing av penger. Beklageligvis, falske anklager som denne vil bare skade kvinner som virkelig har blitt misbrukt, kvinner som trenger hjelp på ordentlig".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Eli er fortsatt merket etter sexoverfallet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.