I RETTEN: Robbie Williams og Ayda Field tilbakeviser påstandene via sin talsperson. Foto: Stella Pictures
I RETTEN: Robbie Williams og Ayda Field tilbakeviser påstandene via sin talsperson. Foto: Stella PicturesVis mer

Saksøkt for seksuell trakassering

- Field kom med upassende jobbkrav av seksuell karakter, står det blant annet i søksmålet.

SEOGHØR.NO: Robbie Williams (41) og kona Ayda Field (36) har blitt saksøkt for seksuell trakassering av en tidligere mannlig ansatt, melder The Sun.

Gilles De Bonfilhs hadde jobbet som personlig assistent for ekteparet i tre måneder da han fikk sparken i januar i år.

Nå har han i saksøkt ekteparet.

I de 16-sider lange saksdokumentene hevder han at det er popstjernens kone, Ayda, som er ansvarlig for trakasseringen, men at artisten ikke gjorde noe for å stoppe det.

«Field hadde en uønsket seksuell oppførsel og kom med upassende jobbkrav av seksuell karakter mot saksøker».

«Hun gikk rundt nesten avkledd, delte detaljer om sexlivet sitt, spurte ham om hans sexliv og ba ham svare på spørsmål og gi kommentarer om kroppen hennes», står det i blant annet i søksmålet, ifølge nettstedet.

Gilles De Bonfilhs saksøker også paret for diskriminering, svindel og brudd på arbeidsavtalen. Han hevder nemlig at Williams og Field lovet ham at jobben ville vare et halvt år.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ SCENEN: Robbie Williams er kjent som en ekte entertaniner. Her under en konsert i Manchester. Manchester i juni 2014.   Foto: All Over Press
PÅ SCENEN: Robbie Williams er kjent som en ekte entertaniner. Her under en konsert i Manchester. Manchester i juni 2014. Foto: All Over Press Vis mer

«Millennium»-stjernens talsperson tilbakeviser derimot påstandene.

- Anklagene som kommer fra en tidligere misfornøyd ansatt etter at han fikk sparken for en alvorlig forseelse, er helt uten substans. Enhver rettslig fortsettelse av saken vil bli utrettelig forsvart. Det vil ikke gis flere kommentarer om saken ettersom den nå er i advokatenes hender.

Robbie og Ayda giftet seg i 2010 etter å ha vært kjærester i fire år. De har datteren Theodora Rose (2) og sønnen Charlton Valentine (6 mnd) sammen.

I fjor sommer var også sangeren ute i hardt vær.

Da var han nemlig så uheldig å ramle av scenen i Newcastle og brakk armen til en 52 år gammel dame.

Kvinnens datter raste mot Robbie i etterkant, og hevdet han aldri sa unnskyld.

LES OGSÅ: Robbie Williams feiret bursdagen naken

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.