Saksøkt av sin egen stemor

- Kris Jenner er en manipulerende og utspekulert mor som utnytter barna sine, sier Ellen Kardashian.

SAKSØKT: Ellen Kardashian mener Kris Jenner manipulerer og styrer barna sine, og nå er hun lei av at det går ut over henne. Hun kaller også karrieren deres meningsløs. Foto: All Over Press
SAKSØKT: Ellen Kardashian mener Kris Jenner manipulerer og styrer barna sine, og nå er hun lei av at det går ut over henne. Hun kaller også karrieren deres meningsløs. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag saksøkte Ellen Kardashian (64) alle Kardashian-søsknene, samt deres mor Kris Jenner (57) for ærekrenkelse, melder TMZ.com.

Ellen, som var gift med Kim Kardashians far Robert da han døde i 2003, hevder familien jobber for å sette henne i dårlig lys i media og fremstiller henne som en bitter «gold digger».

Ifølge rettspapirene skal familien ha leid inn en privatetterforsker som hevdet han ville selge ødeleggende informasjon om Kardashians-gjengen til Ellen. Dette skulle så vises i en episode av «Keeping Up with the Kardashians» for å få henne til å se ut som en grådig pengeutpresser.

Ellen bet ikke på agnet, men sier familien har hengt henne ut i showet deres likevel ved å komme med ondsinnede løgner - som at hun kun giftet seg med Robert Kardashian for pengenes skyld.

- Kris Jenner er en manipulerende og utspekulert mor og ekskone, som rett og slett bruker og utnytter sine egne barn, sier Ellen, ifølge nettstedet.

«Krigen» og drittslengingen mellom 64-åringen og Kardashian-familien har pågått i en årrekke, og Ellen har tidligere anklaget Jenner for barnemishandling og hevdet at Khloe ikke er Roberts biologiske datter.

Nå ser det ut som om familiedramaet har nådd nye høyder.LES OGSÅ: Raser mot beskyldninger om barnemishandling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer