Saksøkt av privatdetektiv

«Gossip Girl»-stjernen Kelly Rutherford skal ikke ha betalt detektiven som spionerte på ektemannen.

SPIONERTE PÅ EKSEN: Kelly Rutherford ansatte en privatdetektiv for å overvåke ektemannen, men skal ikke ha betalt hele honoraret. Her er hun med datteren Helena.  Foto: All Over Press
SPIONERTE PÅ EKSEN: Kelly Rutherford ansatte en privatdetektiv for å overvåke ektemannen, men skal ikke ha betalt hele honoraret. Her er hun med datteren Helena. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I den populære tv-serien «Gossip Girl» spiller Kelly Rutherford (43) den styrtrike sosietetskvinnen Lily Van der Woodsen, men i virkeligheten har hun store pengekrav hengede over seg.

Nylig ble det kjent at Kelly blir saksøkt av privatdetektiven Edward Banach i Los Angeles. Ifølge TMZ skal han ha spionert på eks-mannen Daniel Giersch, og hevder at Rutherford skylder ham 330 000 kroner for jobben. Han skal ha fått 160 000 kroner for spioneringen, men mener stjernen skulle betale ham rundt 500 000 kroner for hele jobben.


Rutherford skilte seg fra Giersch i 2010. Bruddet kom som en overraskelse på mange fordi skuespilleren på denne tiden var gravid med sitt andre barn.

Skilsmissen var ekstremt stygt og paret var lenge i retten for å kjempe om omsorgsretten for sønnen Hermes (5) og datteren Helena (2). Kelly skal ha ment at Giersch satte barnets liv i fare, og prøvde å sikre bevis ved å la privatdetektiven overvåke eksen. Paret endte til slutt med å dele omsorgen for barna.

Rutherford har ikke kommentert søksmålet.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jaget av gal fan   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer