MÅ I RETTEN: Justin Biebers sikkerhetsvakter skal ha overfalt en paparazzifotograf som tok bilder av 19-åringen da han skatet på en parkeringsplass i Miami. Om det er de samme vaktene som på dette bildet, vites ikke. Foto: All Over Press
MÅ I RETTEN: Justin Biebers sikkerhetsvakter skal ha overfalt en paparazzifotograf som tok bilder av 19-åringen da han skatet på en parkeringsplass i Miami. Om det er de samme vaktene som på dette bildet, vites ikke. Foto: All Over Press Vis mer

Saksøkt av fotograf

- Uansett hvor rik eller berømt du er, så rettferdiggjør ikke dette Biebers skammelige og skremmende oppførsel.

Publisert
SEOGHØR.NO: Sist uke ble Justin Biebers (19) vakter anklaget for overfall av paparazzi-fotografen Jeffrey Binion i Miami, og Binion anmeldte saken til politiet.

Nå viser det seg at fotografen har valgt å saksøke Biebers livvakt Hugo Hesny, og også popstjernen selv, melder TMZ.com.

Binion hevder at Bieber fikk vaktene til å angripe ham og deretter stjele minnekortet til kameraet hans. I tillegg skal Hesny ha truet fotografen med en pistol.

Etter overfallet sier Binion at han har blitt påført store personskader som angst og smerte, samt at han har måtte betale for medisinske utgifter.

- Justin Bieber er nå en voksen person og burde også oppføre seg som det. Han trenger å lære at han ikke kan bruke livvaktene sine som våpen for å skade uskyldige mennesker. Det må bli slutt på Biebers voldelige oppførsel mot fotografer, og han bør ta ansvar for handlingene sine, sier Binions advokat til nettstedet.

- Uansett hvor rik eller berømt du er, så rettferdiggjør ikke dette Biebers skammelige og skremmende oppførsel. For å la ham forstå dette og for å prøve å forhindre lignende oppførsel i fremtiden tar vi saken til retten, fortsetter han.

Advokaten hevder også at Hugo Hesny ikke har lisens for å jobbe som livvakt i staten Florida, og heller ikke har tillatelse til å bære våpen der.

Biebers talsperson ville ikke kommentere saken til TMZ.LES OGSÅ: - Justin Bieber er farlig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer