SAKSØKT: Et amerikansk plateselskap hevder Madonna har stjålet deler av en sang uten å betale for den.  Foto: All Over Press
SAKSØKT: Et amerikansk plateselskap hevder Madonna har stjålet deler av en sang uten å betale for den. Foto: All Over PressVis mer

Saksøkes for musikktyveri

Plateselskap hevder Madonna har tjent seg rik på deres sang.

SEOGHØR.NO: En av Madonnas (53) største hits «Vogue» fra 1990 er nå blitt en del av et søksmål mot artisten.

Plateselskapet VMG Salsoul hevder, ifølge TMZ, at popdronningen har stjålet instrumentale deler fra en av deres sanger, «Chicago Bus Stop (Ooh, I Love It)». Madonna har tjent millioner av kroner på «Vogue» og plateselskapet hevder hun aldri har betalt for bruken av instrumentene. 

VMG Salsoul mener det tok 22 år å oppdage tyveriet fordi det er vanskelig å høre. Men ny teknologi som lar deg isolere og lytte til individuelle lyder skal ha gjort dem oppmerksomme på likhetene.

De krever nå erstatning fra sangeren. Madonna har ennå ikke kommentert søksmålet. 

53-åringen reiser for tiden verden rundt med sin turné «MDNA» og har fått mye oppmerksomhet for sine nakenstunt. Hun blottet det ene brystet sitt i Tyrkia og viste rumpa i Roma. 15. august står hun på scenen i Oslo. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Madonna gråt på scenen