FEIRET I JUNI: I juni feiret Kate og hårstylist David Babaii lanseringen av deres hårproduktlinje " David Babaii for WildAid ". Nå saksøkes de av 220 Laboratories.  Foto: All Over Press
FEIRET I JUNI: I juni feiret Kate og hårstylist David Babaii lanseringen av deres hårproduktlinje " David Babaii for WildAid ". Nå saksøkes de av 220 Laboratories. Foto: All Over PressVis mer

Saksøkes for millioner?

Hårprodukt-produsent hevder superstjernen svindlet dem.

SEHER.NO: Los Angeles selskapet 220 Laboratories, som produserer hårprodukter, går nå til søksmål mot skuespiller Kate Hudson (29) og hårstylist David Babaii, melder Us Magazine.

Hudson og hårstylisten lanserte deres hårproduktlinje "David Babaii for WildAid" i juni i år, og allerede nå byr det altså på bråk.

Ifølge 220 skal Hudson og Babaii nemlig ha svindlet dem gjennom misbruk av produkthemmeligheter, brudd på kontrakt, samt flere andre tilfeller.

Selskapet hevder i tillegg at paret stjal en superhemmelig oppskrift de bruker, med planer om å benytte det til sin egen produkt-linje.

220 Laboratories mener at de var de eneste som hadde rettighetene til vulkansk aske i USA og at de inngikk en muntlig kontakt med Hudson og Babaii i 2006 om å utvikle og produsere deres produkter.

Men etter å ha avslørt deres topphemmelige produkt , asken, skal de to angivelig ha "stjålet" ideen og brukt den til å skaffe seg en rimeligere avtale med et annet produsentselskap.

Ifølge selskapets advokater krever laboratoriet nå en hittil ukjent sum for skader, samt søksmålutgifter.

Hudsons representativer, hevder på sin side at skuespillerinnen, som nylig gjorde det slutt med Lance Armstrong, aldri har hørt om selskapet eller søksmålet.

- Kate og hennes advokater har akkurat hørt om søksmålet, men Kate har ikke blitt krevd inn for retten enda. Hun har aldri møtt noen fra selskapet eller snakket med dem. Hennes representativer mener at søksmålet er tull og har planer om å slå sterkt tilbake, sier skuespillerinnens talsperson.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: - Lykken smiler til Kate

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.