Universitetsskandalen:

Saksøkes for billionbeløp av tenåringsmor

En rasende mor har besluttet å saksøke de involverte i universitetsskandalen på vegne av sin sønn.

SAKSØKES: Skuespillerne Lori Laoughlin (t.v) og Felicity Huffman er blant de involverte i universitetsskandalen - som nå saksøkes for hele 500 milliarder dollar av en tenåringsmor. Foto: NTB Scanpix
SAKSØKES: Skuespillerne Lori Laoughlin (t.v) og Felicity Huffman er blant de involverte i universitetsskandalen - som nå saksøkes for hele 500 milliarder dollar av en tenåringsmor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Universitetsskandalen som har preget Hollywood den siste uka har så langt hatt enorme konsekvenser for skuespillerne Lori Loughlin (54) og Felicity Huffman (56).

Førstnevnte ble løslatt mot en kausjon på nesten 8 millioner kroner, og fikk i etterkant sparken fra samarbeidet med tv-nettverket Hallmark Channel, som hun har jobbet for i mange år. Huffman måtte på sin side ut med omkring to millioner kroner i kausjon, som følge av siktelsen.

Nå kan svindel- og bedrageri-siktelsen koste stjernene ytterligere millionbeløp, i alle fall om en mor fra California får det som hun vil. Hun saksøker de siktede for den gigantiske summen av hele 500 milliarder dollar, mer enn 4,2 billioner kroner, etter at sønnen ikke fikk plass ved universiteter som er involvert i skandalen.

- Rasende og såret

Det er LA Times som melder om det svimlende beløpet læreren fra Oakland saksøker de involverte i universitetsskandalen for, etter å ha fått innsyn i søksmålet.

Der hevder kvinnen at sønnen hennes Joshua har ofret alt gjennom livet for å sikre seg plass ved et godt universitet. Hun hevder at sønnen hadde et godt snitt, men at han likevel ikke fikk plass ved «noen» av de involverte universitetene, uten å nevne hvilke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer