Saksøkes for 600 millioner kroner

Shakiras ekskjæreste krever betaling for å ha hjulpet popstjernen stable karrieren på beina.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Shakira (35) må mest sannsynligvis møte i retten. Sangerens ekskjæreste Antonio de La Rua (38) saksøker sangeren for nesten 600 millioner kroner.

La Ruas advokat sier at Shakira ikke har gitt Antonio noen annen mulighet enn å ta saken til retten for å kreve kompensasjon for det han har gjort for superstjernens karriere.

William T. Reid (de La Ruas advokat) forteller at Antonio skal ha forsøkt  å komme til enighet med Shakira om hva hun skylder han, men at den colombianske skjønnheten nektet. Reid sier videre at de La Rua aldri ønsket å dra ekskjæresten for retten.

Antonio de La Rua er sønnen til den tidligere argentiske presidenten Fernando de La Rua. Han og Shakira var sammen i mer enn 10 år og gjorde det slutt i fjor vinter. Popstjernen har ikke uttalt seg om søksmålet.


Shakira venter nå barn med fotballspilleren Gerard Pique (25), og virker som om hun har lagt det hele bak seg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Viste babymagen på scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer