Saksøkes for 215 millioner kroner

Grunnen er falske hårlokker...

HÅRTRØBBEL: Paris Hilton saksøkes for den nette sum av 215 millioner kroner, fordi hun skal ha brutt en kontrakt for å promotere hår-extensions. Foto: All Over Press
HÅRTRØBBEL: Paris Hilton saksøkes for den nette sum av 215 millioner kroner, fordi hun skal ha brutt en kontrakt for å promotere hår-extensions. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Paris Hilton (29) blir saksøkt av et selskap som produserer falske extensions til håret. Selskapet hevder nemlig at arvingen har signert en kontrakt som binder henne til å bruke og promotere deres lokker, noe Paris ikke har gjort.

Selskapet hevder de har tapt 215 millioner kroner på dette, og krever nå den samme summen fra Hilton.

Det er nettstedet TMZ.com som melder om søksmålet, og ifølge sakspapirene skal Hilton ha mottatt litt i overkant av 20 millioner kroner fra firmaet Hairtech International i 2007, for å promotere deres Dream Catcher-produkter.

«Men Hilton har blitt sett i magasiner og på TV uten at hun har brukt produktene, og noen ganger har hun brukt konkurentene sine produkter», heter det i sakspapirene.

I tillegg skal Hilton ha brutt kontrakten da hun i 2007 måtte i fengsel. I avtalen skal arvingen ha skrevet under på at hun er nødt til å forholde seg til loven. Hilton var i fengsel da hun egentlig skulle være på et veldig viktig «launch party» for selskapet.

Nå saksøker firmaet Paris for bedrageri og svindel, og Hilton kan vente seg en runde i retten i Los Angeles.

Hittil har verken Paris eller hennes representanter kommentert saken.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Heldigvis har jeg små pupper