- Saksøkes etter puppenekt

- Hun ble sint da jeg ikke ville betale for brystforstørringen hennes.

- JEG ER SÅRET: Heather Mills hevder det har gått hardt inn på henne at hennes tidligere barnepike Sara Trumble saksøker henne for usaklig oppsigelse og seksuell diskriminering. - Hun ble sint da jeg ikke ville betale for brystforstørringen hennes, s Foto: All Over Press
- JEG ER SÅRET: Heather Mills hevder det har gått hardt inn på henne at hennes tidligere barnepike Sara Trumble saksøker henne for usaklig oppsigelse og seksuell diskriminering. - Hun ble sint da jeg ikke ville betale for brystforstørringen hennes, s Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Paul McCartneys eks-kone Heather Mills (42) er rasende etter at hennes tidligere barnevakt Sara Trumble har anmeldt henne for seksuell diskriminering og usaklig oppsigelse. Trumble, som passet Mills og McCartnes datter Beatrice fra 2003 til 2007, har hevdet i retten at Heather degraderte henne til vaskejobber etter at hun kom tilbake fra sin egen barselpermisjon, noe Mills avviser på det sterkeste. Hun hevder søksmålet egentlig dreier seg om hevn, etter at hun nektet å betale for barnevaktens planlagte brystoperasjon til 36.000 kroner. - Jeg tror hun ble virkelig sint da jeg ikke tilbød meg å betale for hennes brystforstørring. Men jeg tror nå også at hun kan ha solgt historien sin til en avis for å få betalt ned lånet hun måtte ta opp i forbindelse med operasjonen, sier Mills til The Sun. Heather Mills ble selv anklaget for å spre løgner om Paul McCartney under den bitre skilsmisse-striden mellom de to i 2008, men nå hevder hun kjemper i retten for alle kjendiser som slipper inn barnepiker i hjemmene sine. - Hun vil ikke se noen i øynene fordi hun vet hun lyver. Jeg prøvde å hjelpe henne fordi jeg mente hun hadde et stort potensial. - Jeg har blitt veldig såret. Hun kan ikke komme unna med dette, når jeg har behandlet henne så pent. Jeg bryr meg virkelig om henne, sier Mills - som ansatte Trumble etter å ha møtt henne på et treningssenter - ifølge The Sun. Rettssaken mellom Mills og Trumble er fortsatt ikke over. Det er derfor ikke kjent når en dom vil være klar.   LES OGSÅ: Mills skadd under «Isdans»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer