Saksøkes av TV-seer for «ekstremt emosjonelt stress»

Den fornærmede hevder han har blitt permanent traumatisert av søstrenes opprørende oppførsel.

SAKSØKES: Kim, Kourtney og Khloe Kardashian saksøkes av en fornærmet TV-seer. Foto: All Over Press
SAKSØKES: Kim, Kourtney og Khloe Kardashian saksøkes av en fornærmet TV-seer. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Kardashian-søstrene Kim (29), Khloe (26) og Kourtney Kardashian (31) har blitt saksøkt av en innsatt i Pennsylvia, melder TMZ.

D.J. Goodston, som soner sin tid i Pennsylvania Department of Corrections, skal ha blitt tvunget til å se «Keeping up with the Kardashians» og «Kourtney and Khloe Take Miami». Dette skal ha ført til at han ble utsatt for et «ekstremt emosjonelt stress».

Det emosjonelle stresset skal ha blitt påført av søstrenes «opprørende oppførsel». Goodson hevder han har blitt permanent traumatisert av å ha måttet se på et program som inneholder vold, følelsesmessig trakassering og rasisme.

Vold er fra da Kim i en av episodene drar på en boksekamp. Følelsesmessig trakassering er på grunn av Kourtney og hennes krangler med sin Scott. Og rasisme fant han i showet da Khloe i en av episodene refererer til en dukke som «den svarte babyen».

Den fornærmede TV-seeren krever nå 456.000 norske kroner i skadeerstatning.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Dette er resultatet av 1400 sit-ups i uken!