<strong>MÅ I RETTEN:</strong> Marianne Solberg Behn saksøkes av sin tidligere kollega Reni Hagen. Ekskollegaen mener hun har krav på over 200 000 kroner fra Ari Behns mor.  Foto: Stella Pictures
MÅ I RETTEN: Marianne Solberg Behn saksøkes av sin tidligere kollega Reni Hagen. Ekskollegaen mener hun har krav på over 200 000 kroner fra Ari Behns mor. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saksøkes av tidligere kollega

Marianne Behn må møte i retten på grunn av bitter pengestrid.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ari Behns mor, Marianne Behn (57) må i september møte i Moss tingrett, etter at hennes tidligere kollega og forretningspartner Reni Hagen har fremsatt et stort pengekrav. Det avslører Se og Hør tirsdag.

Pengekravet fra Behns ekskollega lyder på over 200 000 kroner, og er knyttet til driften av Krystallhealingakademiet som Behn startet i 2009. Det er her Hagen også har hatt en rolle, som hun nå mener ikke er blitt verdsatt riktig.

- Kravet fra min klient baserer seg på en kombinasjon av arbeidsinnsats hun har lagt ned i skolen, og i faktiske utlegg hun har hatt, forteller Hagens advokat Arild Haugan til Se og Hør.

Behn, som synes det er trist at konflikten nå er blitt en rettslig sak og en mediesak, mener hun har gått langt for å komme den tidligere kollegaen i møte. Men både samtaler og skriftlig korrespondanse har ikke ført til enighet, og nå har saken pågått i nesten ett år, opplyser hun til Se og Hør.

- Krystallhealingakademiet er ene og alene bygget på min erfaring og praksis som terapeut i nesten 20 år. Motparten skulle fungere som administrator. At samarbeid noen ganger opphører av forskjellige grunner er vel rimelig normalt, sier Behn - som avviser at Hagen har krav på penger - til Se og Hør. 

Behn representeres av advokat John Christian Elden, en av Norges fremste forsvarsadvokater, i saken. Han mener at søksmålet ikke er basert på konkrete fakta, og hevder at det heller er Behn som har krav på penger. Elden misliker også saksøkers metoder, som han mener inkluderer utpressing. Les mer om den bitre pengestriden i tirsdagens Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjenner du henne igjen?  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer