GÅR TIL SAK: En tidligere hushjelp saksøker Tor Olav Trøim og Celina Midelfart for å angivelig ikke ha fått betalt for sitt arbeid. Trøim slår tilbake mot påstandene. Foto: FameFlynet Norway
GÅR TIL SAK: En tidligere hushjelp saksøker Tor Olav Trøim og Celina Midelfart for å angivelig ikke ha fått betalt for sitt arbeid. Trøim slår tilbake mot påstandene. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Saksøkes av tidligere hushjelp

Celina Midelfart og Tor Olav Trøim i rettsstrid i USA. Han avviser kravet på det sterkeste.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det norske finansparet Tor Olav Trøim (51) og Celina Midelfart (41) er saksøkt av en tidligere hushjelp. Det melder Dagbladet.

KJENT PAR: Trøim og Midelfart er et av landets mest kjente finanspar. Foto: Stella Pictures
KJENT PAR: Trøim og Midelfart er et av landets mest kjente finanspar. Foto: Stella Pictures Vis mer

Paret eier en luksusbolig på Hibiscus Island utenfor Miami i USA, og det i denne boligen hushjelpen, Saasha Rodriguez, har jobbet.

Rodriguez saksøker paret for brudd på den amerikanske arbeidsmiljøloven. Hun mener hun ble sagt opp på en usaklig måte, og at hun ikke har fått betalt for alle timene hun har jobbet.

- Stevningen har ingen reell substans. Miss Rodriguez var fullt ut betalt for tiden hun arbeidet, og alle hennes påstander er tilbakevist. Det er spesielt å bli saksøkt av en person som krever kompensasjon for arbeid hun angivelig har utført lenge før huset ble kjøpt, forteller Trøim til avisen.

Hushjelpen mener hun er blitt oppsøkt av Trøim, Midelfart og deres medarbeidere for å få henne til å trekke søksmålet. Dagbladet skriver at Rodriguez frykter for sitt eget og sine barns liv på grunn av saken.

- Dessverre kan hvilken som helst person starte et søksmål og framsette sensasjonelle krav. Vi har tillit til at retten vil legge fakta til grunn og avvise kravet, sier Trøim til Dagbladet.

Trøim og Midelfart ble sammen i 2008, og året etter forlovet de seg. Høsten 2011 fikk de også barn sammen.

LES OGSÅ: Nesten like navn - prikk lik jakke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer