Blac Chyna:

Saksøkes av tidligere huseier

Skal ha brutt leiekontrakten.

SAKSØKES: Blac Chyna, Rob Kardashians ekskjæreste, saksøkes for 430 000 kroner. Foto: NTB Scanpix
SAKSØKES: Blac Chyna, Rob Kardashians ekskjæreste, saksøkes for 430 000 kroner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2016 trådte den tidligere stripperen Blac Chyna (30) for alvor inn i rampelyset, da hun innledet et forhold med Rob Kardashian (32).

Dermed fikk hun innpass i en av verdens kanskje mest berømte realityfamilier, Kardashian/Jenner-klanen, men forholdet deres var noe omdiskutert - da Chynas tidligere kjæreste og faren til hennes sønn, King Cairo (6), var Robs lillesøster, Kylie Jenner (21), sin daværende kjæreste, rapperen Tyga (29).

Med andre ord var forholdet noe innviklet, og det gikk raskt i svingene for paret, som forlovet seg etter bare tre måneder, og fikk datteren Dream (2) samme år.

FORELDRE: Rob og Blac Chyna har datteren Dream sammen. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Rob og Blac Chyna har datteren Dream sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forholdet mellom de to skulle imidlertid ikke vare, og etter at de gikk fra hverandre fikk de ofte oppslag i kjendispressen - med både grove anklager og hemningsløse krangler. Det siste året har eksparet derimot trukket seg noe tilbake, og tilsynelatende holdt konfliktene seg imellom på privaten - sannsynligvis for å skjerme sin to år gamle datter.

Likevel dukker det både titt og ofte opp ulike overskrifter om Blac Chyna. Det er nemlig ikke bare Rob hun har vært i konflikt med de siste årene, og nå melder TMZ at 30-åringens huseier har saksøkt henne.

Ubetalt husleie

Ifølge kjendisnettstedet hevder huseieren at Chyna, etter å ha sagt opp avtalen, ikke har betalt ut oppsigelsestiden - og at hun skylder ham hele fem husleier totalt.

I HARDT VÆR: Blac Chyna skal ha brutt leiekontrakten. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Blac Chyna skal ha brutt leiekontrakten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Chyna har leid huset i Studio City i California siden april 2017, og i kontrakten var avtalen at hun skulle bli boende ut mars 2019. I november 2018 flyttet hun ut, uten at huseieren vet hvorfor - og uten å betale den resterende husleien.

I dokumenter TMZ har fått innsyn i, saksøker huseieren derfor Chyna for 48 500 dollar, noe som tilsvarer nesten 430 000 norske kroner.

DRISTIG: Blac Chyna, reality-stjernen Rob Kardashians omstridte ekskjæreste, vekket oppsikt på den røde løperen under BET Awards 2018. 30-åringen overlot lite til fantasien i dette vågale antrekket. Video: NTB Scanpix / Splash News Vis mer

Saksøkte eksens familie

Blac Chyna er ikke ukjent for saksøking. I 2017 var hun derimot på den andre siden, da hun gikk til sak mot Kardashian-familien.

Etter å ha blitt sammen med Rob fikk Chyna medvirke i familiens realityserie, «Keeping Up With The Kardashians», og duoen fikk også sin egen spin-off-serie, «Rob & Chyna».

Ifølge rettspapirer som People fikk tak i, gikk Chyna til sak mot Kardashian-klanen på bakgrunn av at hun mente de hadde ødelagt merkevaren hennes.

Hun mente familien hadde sørget for at merkevaren hennes har fått store skader, og det hele bunnet i Rob Kardashians utblåsning i sosiale medier det samme året, der han blant annet delte flere nakenbilder av Chyna og anklaget henne for å misbruke alkohol og narkotika. Hun ble også anklaget for utroskap.

Hun var også sint for at realityserien «Rob & Chyna» ikke fikk en ny sesong, noe hun også mente var familiens feil direkte.

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer. Nå kan Rob risikere fengselsstraff, etter å ha fått Blacs advokater på nakken. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer

- «Slut shamet» på nett

«Rob Kardashian er en mishandler som forsøker å ødelegge Angela White, moren til barnet hans, som forlot ham i 2016. Som hevn har Kardashian-Jenner-familien blitt rovdyr, som både «slut shamet» henne på nettet og ødela hennes populære TV-serie», het det blant annet i rettspapirene fra i fjor.

«Dette søksmålet har som formål å stille de ansvarlige til veggs for det de har gjort», sto det videre.

Det er ikke kjent hva Chyna ønsket fra søksmålet, da det ikke var oppgitt noe erstatningsbeløp i papirene. Kilder nær Kardashian-familien uttalte imidlertid at Robs familie stilte seg bak ham, noe mye i ettertid tydet på at stemte.

Noen måneder senere sørget nemlig Rob for at nok et søksmål ble tilføyet i saken, med hjelp fra blant andre lillesøster Kylie Jenner.

Hele Kardashian-familien feirer Rob Kardashian´s bursdag, og blir i den forbindelse filmet på vei ut og inn i biler. Video licensed from Splash News/NTB Scanpix Vis mer

- Slo Rob i ansiktet

Rob anklaget eksen for blant annet overgrep, mishandling og vandalisme. Ifølge People skal Chyna angivelig ha slått Rob i ansiktet og forsøkt å kvele han med en iPhone-lader i desember 2016.

Han påsto også at hun i forkant av episoden lekte med våpenet hans mens hun hadde en Facetime-samtale med Robs venner, før hun senere samme kveld skal ha endt opp med å jage ham og slå ham gjentatte ganger i hodet og ansiktet.

LES OGSÅ: Venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer