Kim Kardashian:

Saksøkes av tidligere ansatte

Representanten hennes legger skylden på en tredjepart.

SAKSØKT: Kim Kardashians tidligere ansatte har saksøkt realitystjernen. Foto: Willy Sanjuan / NTB
SAKSØKT: Kim Kardashians tidligere ansatte har saksøkt realitystjernen. Foto: Willy Sanjuan / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har neppe vært en enkel tid for Kim Kardashian (40). I februar ble det kjent at hun og ektemannen Kanye West (43) går fra hverandre etter syv års ekteskap. De to har bodd sammen i en praktvilla i Calabasas i Los Angeles de siste årene, sammen med de fire barna North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

Det er imidlertid ikke bare ekteskapet som har vært konfliktfylt innenfor husets fire hundre vegger. Kjendisnettstedet TMZ melder at de har fått tilgang på et søksmål mot realitystjernen.

AU: Hullet til den ene ørepiercingen til Kim Kardashian hadde nesten grodd igjen. Da får hun en venninne til å hjelpe henne. Video: Se og Hør Vis mer

Søksmål

De skriver at totalt syv renholdere og vedlikeholdsarbeidere har gått sammen i et søksmål mot Kardashian.

Ifølge TMZ står det i søksmålet at arbeiderne hevder de at de ble ansatt på fulltid, men at de ble behandlet som selvstendige entreprenører, og derfor gikk glipp av en rekke goder.

De skriver at de ikke fikk lønnsslipper, ikke ble betalt etter en vanlig timeplan, ikke fikk lunsj- eller hvilepauser, ikke fikk godtgjørelse for utgifter eller hadde et system for å registrere timer. Sistnevnte skal ha ført til at de ikke fikk overtidsbetalt.

GRÅTER: Kim Kardashian gråter i den nye traileren for den siste sesongen av «Keeping up with the Kardashian» Vis mer

Avviser ansvar

Nettstedet har vært i kontakt med en representant for Kardashian, som avviser at hun er ansvarlig for arbeiderne. Vedkommende sier at 40-åringen hadde leid inn en tredjepart som tok seg av arbeiderne, og derfor ikke er riktig person å rette søksmålet mot.

- Hun er ikke ansvarlig for hvordan leverandøren håndterte arbeidet og avtalene som ble gjort direkte med de ansatte.

Ifølge TMZ hevder en av arbeiderne at han ble sparket etter at han satte spørsmålstegn ved rettighetene sine, samt sin sønns, som skal ha vært 16 år, men jobbet mer enn maksimalt antall timer for en mindreårig i henhold til arbeidsloven i California.

Arbeiderne krever, ifølge nettstedet, erstatning på et ukjent beløpt.

AVSLØRER: Ryktene har svirret om at Kanye West har vært utro mot Kim Kardashian West med youtuberen Jeffree Star. Nå kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

Omdiskutert hus

Huset det er snakk om ligger i populære Hidden Hills, en liten kjøretur fra Los Angeles. En rekke andre kjendiser har bodd og bor fremdeles i samme strøk, deriblant Drake, Jennifer Lopez og Katie Holmes, for å nevne noen.

Hjemmet Kardashian bor i har en rekke ganger fått stor oppmerksomhet, mye på grunn av den minimalistiske og nesten sterile stilen.

Hva som skjer med huset etter skilsmissen er ikke offentliggjort, men tabloidavisen Us Weekly hevder å sitte på en kilde som kan bekrefte at Kardashian og barna blir.

Tause om skilsmissen

Kardashian og West ble som kjent tidligere år en kjærlighetshistorie på vei mot slutten. Skilsmisseprosessen skal imidlertid ha gått fredfullt for seg, da begge partene var opptatt av å dele omsorgen for de to barna.

De hadde også en ektepakt sammen, og at begge parter langt på vei skal være enige om utfallet.

Foreløpig har det tidligere paret selv vært tause rundt skilsmissen, men momager Kris Jenner (65) har uttalt seg.

- Vel, jeg tror at det alltid kommer til å være vanskelig uansett. Det er mange barn, og Kim og Kanye, sa hun i mars som gjest i en podkast.

- Det fine med familien vår er at vi er der for hverandre og er støttende, så alt jeg ønsker for de to er å være lykkelige. Det er det du ønsker som mor, sier hun videre.

FERDIG: I den nyeste episoden av «Keeping up with the Kardashian» forteller familien til produksjonen at det ikke blir flere sesonger. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Det «hemmelige» bryllupsdramaet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer