Saksøkes av tidligere ansatt

Komiker Thomas Giertsen må møte i retten.

MÅ MØTE I RETTEN: Thomas Giertsen må møte i retten etter at hans firma Feelgood blir saksøkt av en tidligere ansatt for usaklig oppsigelse. Foto: STELLA PICTURES
MÅ MØTE I RETTEN: Thomas Giertsen må møte i retten etter at hans firma Feelgood blir saksøkt av en tidligere ansatt for usaklig oppsigelse. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: Den profilerte komikeren Thomas Giertsen må i dag møte i retten etter at en tidligere regnskapsmedarbeider i hans firma Feelgood Scene Film og TV har anmeldt ham for usaklig oppsigelse.

Ifølge VG hevder saksøkeren Marit Egeland at Giertsen skylder henne feriepenger, overtidspenger, dekning av mobilregninger og ubetalt lønn på 235.000 kroner, i tillegg til at han skal ha avskjediget henne etter at hun ble syk i fjor høst.

- Jeg fikk klar beskjed om at det ikke var plass til syke mennesker i Feelgood. Det var heller ikke plass til folk som bare jobber ni til fire. Om det ikke gikk, fikk jeg heller gå et annet sted, jeg skulle få en god attest, sier hun til avisa.

I tillegg til ubetalt lønn, krever hun 150.000 kroner i oppreisning for usaklig oppsigelse og helseproblemer som følge av urimelig arbeidspress.

I dag møtes partene i det som blir den tredje runden i rettsapparatet

Hverken Giertsen, som jobber som daglig leder i Feelgood, eller firmaets advokater har kommentert saken til VG.

I tidligere rettsrunder har imidlertid selskapet hevdet av oppsigelsen var saklig, siden firmaet ville la eksterne konsulenter ta seg av regnskapet. De har også benektet at Egeland var fast ansatt i selskapet.

Det avviser Egeland.

- Jeg tror jeg måtte gå fordi jeg gikk til advokat, og ba om å få hjelp til kontrakt, og fordi jeg ble syk. Da ble jeg en problemansatt. Begrunnelsen om å outsorce regnskapet kom først i etterkant, sier hun til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Opplevde mareritt på scenen