Saksøkes av rasende foreldre

Tenåring ble promotert som en «15 år gammel sex-avhengig»...

SAKSØKT; Tyra Banks og «The Tyra Show»sitt produksjonsselskap saksøkes for 17 millioner kroner, etter at de tok med en 15 år gammel jente i programmet uten tillatelse fra foreldrene. Foto: Stella Pictures
SAKSØKT; Tyra Banks og «The Tyra Show»sitt produksjonsselskap saksøkes for 17 millioner kroner, etter at de tok med en 15 år gammel jente i programmet uten tillatelse fra foreldrene. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere supermodellen Tyra Banks saksøkes for 17 millioner kroner.

Hun saksøkes av Berverly McCledon, som mener Banks og produksjonsselskapet Warner Bros, manglet lovlig tillatelse til å sende historien om hennes 15 år gamle datter Jewel Cira Washington under en episode om sex-avhengighet.

Tenåringen hadde lagt igjen en kommentar på «The Tyra Show» sin internettside, hvor hun hevdet hun var sex-avhengig. Washington ble så flydd alene til New York i november for å delta i programmet.

15-åringen hevder også at hun ble betalt for å fortelle sin historie.

Hennes mor insisterer på at produsentene burde ha varslet foreldrene før de lot Jewel være med i programmet. I staten Georgia - som familien kommer fra - er dette også lovpålagt.

I rettspapirene står det altså at da jente ble promotert i showet som en «15 år gammel sex-avhengig», så setter det jenta i fare for å få uønsket oppmerksomhet fra perverse og pedofile mennesker.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Slik ser hun ut uten sminke