Saksøker transe etter sex-påstander

- Han fikk sjokk da jeg sa at jeg var en mann, sier meksikanske Yamille.

BESKYLDES FOR UTROSKAP MED TRANSVESTITT: Fulham og Mexico-stjernen Carlos Salcido har skapt overskrifter etter at en meksikansk transvestitt hevder de to hadde «en seksuell episode» i september. Foto: All Over Press
BESKYLDES FOR UTROSKAP MED TRANSVESTITT: Fulham og Mexico-stjernen Carlos Salcido har skapt overskrifter etter at en meksikansk transvestitt hevder de to hadde «en seksuell episode» i september. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Flere stjernespillere i engelske Premier League - som Wayne Rooney, John Terry og Peter Crouch - har de siste ukene blitt tatt med buksene nede, etter at elskerinner har fortalt om deres utenomekteskapelige affærer i avisene.

Likevel vekker de nyeste utro-påstandene med en fotballstjerne i hovedrollen oppsikt.

Den meksikanske Fulham-spilleren Carlos Salcido (30) beskyldes nemlig for å ha hatt en «seksuell episode» med en transvestitt under en fest i hjemlandet  7. september.

24 år gamle Yamille Herrera sier til The Sun at hun møtte lagkameraten til Brede Hangeland på en fest, etter at Mexico hadde spilt landskamp mot Colombia.

Etter å ha funnet tonen, skal de to ha kysset lenge, før de ble mer intime på et baderom.

- Han hadde ikke noen anelse om at jeg var en kvinne. Da jeg fortalte ham sannheten etterpå, ble han sjokkert. Han spurte «Hvorfor sa du ikke noe?»

Det meksikanske fotballforbundet har tidligere startet etterforskning av den ville festen - etter påstander i avisene om at spillerne inviterte 14 prostituerte og en transvestitt.

Salcio og ti medspillere har allerede fått over 20 000 kroner hver i bot, mens to spillere har blitt suspendert fra landslaget i seks måneder.

Nå kjemper Salcio for å redde både sitt rykte og ekteskap.

- Dette er løgner. Saken er nå i hendene på en advokat, vi får se hva som skjer, sier han til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Beckham raser mot utroskapsrykter