Saksøker sin egen tannlege

- Det føles som jeg har blitt slått med en baseballkølle i høyre del av ansiktet mitt.

TUNG TID: I 2011 giftet LeAnn Rimes seg med skuespilleren Eddie Cibrian, og paret ligger i en bitter strid med Cibrians ekskone Brandy Glanville. Foto: All Over Press
TUNG TID: I 2011 giftet LeAnn Rimes seg med skuespilleren Eddie Cibrian, og paret ligger i en bitter strid med Cibrians ekskone Brandy Glanville. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Country-stjernen LeAnn Rimes (30) har ikke bare problemer med den hevngjerrige ekskona til ektemannen Eddie Cibrians (39). Hun sliter også med enorme tannsmerter, og saksøker derfor tannlegen sin.

I søksmålet hevder Rimes at hun gikk jevnlig til Dr. Duane C. McKay gjennom tre år for å få hjelp med diverse tannproblemer, og for å forbedre utseendet sitt, melder TMZ.com.

Men i stedet for å bli bedre sier sangfuglen at tannlegen ødela henne skikkelig, og at hun har levd med store smerter og blødninger i munnen.

- Det føles som jeg har blitt slått med en baseballkølle i høyre del av ansiktet mitt, skrev hun på Twitter i oktober.

Rimes hevder at hun blant annet måtte gjennom ni rotfyllinger, erstatte et forsvunnet munnbein med et nytt og sette inn en midlertidig bro. Arbeidet skal ha vært så dårlig at det har ødelagt for karrieren hennes ettersom det har gått utover evnen hennes til å prestere, skriver nettstedet.

LeAnn søker derfor om erstatning for fysiske, emosjonelle og psykiske skader, i tillegg til tapte arbeidsinntekter.LES OGSÅ: - Jeg får lyst til å kaste opp i munnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer