TRØBBEL: Britney Spears vil ikke la Perez stjele musikken hennes ustraffet.
TRØBBEL: Britney Spears vil ikke la Perez stjele musikken hennes ustraffet.Vis mer

Saksøker Perez

Britney saksøker kjendisblogger Perez Hilton!

SEHER.NO: Perez Hilton (29) er Hollywoods mest kjente, eller beryktede kjendisblogger. Nå saksøker plateselskapet til Britney Spears (25) bloggeren fordi han har publisert hennes nyeste musikk på nettsiden sin uten tillatelse.

Britney måtte framskynde lanseringen av sin nyeste CD på grunn av dette.

Nettpubliseringen bryter copyright-reglene, så selskapet har svært gode sjanser i retten. Perez Hilton, eller Mario Armando Lavandeira Jr som han egentlig heter, er allerede ute i hardt vær.

Nettsiden X17.com saksøkte ham i november ifjor for 7,5 millioner dollar, etter at han hadde publisert deres ekslusive bilder av en toppløs Britney som kysser en kar i et badebasseng.

I mars i år gikk fem paparazzi-fotografer sammen i et felles million-søksmål etter at Perez har kopiert og publisert deres bilder uten tillatelse på nettsiden sin.

Webverten hans stengte siden fordi selskapet fryktet søksmålene kunne ramme dem, men Perez fant en annen webvert som var åpen for ham.

Perez har også blitt kjent på grunn av sine svært krasse kommentarer, og henger ut kjendiser som narkotikabrukere og homofile uten bevis. Britney har særlig fått gjennomgå i det siste, hvor "dum taper" er bare noe av det han har kalt henne.

LES OGSÅ: Barna får overnatte