John Arne Riise:

Saksøker Nettavisen for 2,2 millioner kroner

- Dette har vært særdeles omdømmekrenkende for ham og hans familie, sier Riises manager.

GÅR TIL SAK: John Arne Riise saksøker Nettavisen. Foto: NTB Scanpix
GÅR TIL SAK: John Arne Riise saksøker Nettavisen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I mars ble Nettavisen felt for brudd på god presseskikk av PFU etter å ha omtalt en økonomisk tvist, der John Arne Riise (37) var part.

37-åringens manager, Erland Bakke, varslet den gang at sakene ville kunne få et økonomisk etterspill.

Fredag skriver VG at partene ikke har kommet til enighet, og nå saksøker den tidligere fotballproffen Nettavisen.

- Vi mener John Arne har lidd et økonomisk tap på 2,2 millioner kroner, i tillegg har dette vært særdeles omdømmekrenkende for ham og hans familie, sier Bakke til VG.

Dette svarer Nettavisens redaktør, Gunnar Stavrum, følgende til:

- Nettavisen er i vår fulle rett til å belyse rettssaker John Arne Riise er involvert i. Han ble nylig dømt av Sunnmøre tingrett til å betale tilbake pengene i en knusende dom, skriver han i en epost til VG.

Videre stiller Stavrum seg uforstående til Riises påståtte økonomiske tap, og sier at de ikke kommer til å utbetale en eneste krone.

TØFFE UTFORDRINGER: John Arne Riise var i vinter aktuell i 71 grader nord - Norges tøffeste kjendis. Her fikk blant annet sove i hengekøye som hang midt i løse luften før han trakk seg. Riise var deltaker nummer to som forlot konkurransen. Foto: TVNorge
TØFFE UTFORDRINGER: John Arne Riise var i vinter aktuell i 71 grader nord - Norges tøffeste kjendis. Her fikk blant annet sove i hengekøye som hang midt i løse luften før han trakk seg. Riise var deltaker nummer to som forlot konkurransen. Foto: TVNorge Vis mer

Trakk seg

Tidligere i vår var John Arne Riise å se i det populære TV-Norge programmet «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Men etter å ha utfordret sin egen ekstreme klaustrofobi i Nonshauggrotta, et grottesystem mellom Glomfjord og Sundsfjord i Nordland valgte han å trekke seg fra programmet.

Trebarnsfaren innrømmet etterpå at det ikke hadde vært en var enkel avgjørelse. Men hjemme i Ålesund var kona Louise Angelica (27), og han kjente etter hvert at savnet ble stort. I tillegg savnet han barna.

- Det å trekke seg er en skikkelig nedtur. Men jeg gjorde dette for laget sin del. Selvsagt savnet jeg barna og Louise, men først og fremst ofret jeg meg for laget, fortalte han til Se og Hør i mars.

John Arne og Louise Angelica giftet seg i Nordberg kirke våren 2014, og har siden da vært et av landets mest omtalte par. De bodde en periode på både Kypros og i India, men har nå fått rotfeste i Ålesund.

LYKKELIGE: John Arne og kona Louise Angelica har vært gift i fire år. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: John Arne og kona Louise Angelica har vært gift i fire år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Ligg unna venninnene mine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer