Saksøker moren og broren

«Party of five»-stjernen krever besøksforbud mot sin nærmeste familie.

ANMELDER FAMILIEN: Jeremy London har bedt om besøksforbud mot sin egen familie etter at de tvilte på at han hadde blitt kidnappet. Foto: Stella
ANMELDER FAMILIEN: Jeremy London har bedt om besøksforbud mot sin egen familie etter at de tvilte på at han hadde blitt kidnappet. Foto: Stella Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Jeremy London (37) gjorde på 90-tallet stor suksess med sin rolle som «Griffin Holbrook» i TV-serien «Party of Five», men siden har utstrakt rusmisbruk og flere skandalehistorier ført til mange nedturer.

Nå har Londons tøffe liv også fått ham på kollisjonskurs med sin familie.

London skapte tidligere denne måneden store overskrifter da han anmeldte en mann for å ha kidnappet ham og tvunget ham til innta narkotika.

Den påståtte kidnapperen Brandon Adams hevder imidlertid at London selv ble med på en flere timer lang kjøretur i narkorus.

Da Jeremys mor, Debbie Nielsen, hans bror Jason London og Jasons kjæreste Sofia Karstens i et intervju med nettsiden E! Online innrømmet at de tvilte på TV-stjernens forklaring, skal det ha fått ham til se rødt.

- Vi er bekymret for ham, dette er en families rop om hjelp, sa Jason London til nettstedet.

Nå har Jeremy London saksøkt sin nærmeste familie og krever at de ikke får nærme seg ham, eller uttale seg om ham i intervjuer.

- Det familien sier er ikke riktig og skadelig for Jeremys karriere, sier skuespillerens advokat Catherine Lombardo til People.

Jason London sier til People at han ikke har hatt kontakt med broren på seks måneder, men ikke vil prøve å redde ham fra seg selv.

- Et besøksforbud vil ikke stoppe oss fra å bekymre oss for Jeremy og ønske ham det beste, sier han til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ble holdt i fangenskap