TIL RETTEN: Ian Benardo mener seg diskriminert og seksuelt trakassert på arbeidsplassen gjennom sine to opptredener i Idol, nå saksøker han «American Idol» for 600 millioner kroner.
TIL RETTEN: Ian Benardo mener seg diskriminert og seksuelt trakassert på arbeidsplassen gjennom sine to opptredener i Idol, nå saksøker han «American Idol» for 600 millioner kroner. Vis mer

Saksøker Idol for seksuell trakassering

Ian Benardo skapte skandale under live-show. Nå forteller YouTube-hiten hvorfor, og vil ha 600 millioner kroner.

Publisert
SEHER.NO: I slutten av juli ble Simon Cowell saksøkt av «Britain's Got Talent»-deltakeren Emma Amelia Pearl Czikai (54), for nærmere 25 millioner kroner fordi hun mener hun ble «ydmyket og fornedret» i suksesshowet i 2009. Nå er Cowell en del av et søksmål mot «American Idol», der deltakeren Ian Benardo saksøker talentshowet for 100 millioner dollar, eller rundt 600 millioner kroner.

Benardos krav er senket med 200 millioner dollar, siden han første gang gikk til søksmål mot showet i slutten av juli.

Benardo mener seg diskriminert og seksuelt trakassert på arbeidsplassen gjennom sine opptredener i «American Idol». Han var første gang med i showet i 2006 da han etter en svært kjepphøy audition ble slaktet av Simon Cowell som til slutt uttalte at:

- Det er ikke morsomt, du er ikke god til noen ting, og det er bare søppel.


Benardo mener imidlertid Idol-produsentene utnyttet hans homofile legning og ba ham om å «være mer homo» i forkant av auditionen. I etterkant har Benardo blitt en YouTube-hit med sin utagerende oppførsel.

Se Benardos audition her (ekstern link)

I 2010 ble han invitert tilbake til finaleshowet, hvor en av produsentene nok en gang skal ha bedt ham om å være «utagerende» og «homofil». Benardo hevder nå at det var på grunn av dette at han midt under liveshowet stjal mikrofonen fra komikeren Dane Cook, som var midt i en sang. Etter å ha tatt mikrofonen kom Benardo med en triade til publikum om hvordan han skulle erstatte Simon Cowell, før produsentene skyndte seg med å gå til pause.

Se Benardos opptreden på live-showet (ekstern link)

Etter showet mener Benardo at Dane Cook truet ham, og en av showets produsenter skal ha sagt at Dane ville «dytte mikrofonen opp rumpa di, men det ville du vel bare likt.»

Benardo hevder han som et resultat av Idol-erfaringene har fått emosjonelle skader og har tapt jobber.

Ingen fra «American Idol» har så langt uttalt seg om søksmålet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
Er denne ydmykelsen verdt 25 millioner kroner?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer