Blac Chyna:

Saksøker hele Kardashian-familien

Blac Chyna går til angrep.

TIL ANGREP: Blac Chyna tilføyer nok et søksmål i rekka av Kardashian-relaterte anklager. Denne gangen har hun gått hardt til verks, og hele den verdenskjente familien er nå saksøkt. Foto: NTB scanpix
TIL ANGREP: Blac Chyna tilføyer nok et søksmål i rekka av Kardashian-relaterte anklager. Denne gangen har hun gått hardt til verks, og hele den verdenskjente familien er nå saksøkt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den tidligere stripperen og glamourmodellen Blac Chyna (29), som egentlig heter Angela White, har vært på alles lepper det siste året. Hun har fått barn med det eneste mannlige Kardashian-søskenet, Rob, og har hatt et ambivalent og varierende forhold med samme nevnte realitymann.

Det går ikke en dag uten at amerikanske tabloider skriver om Chyna, som har vært å se i alt fra «Keeping up with the Kardashians» til «Rob & Chyna». Sistnevnte serie på E! fikk bare en sesong. Det er modellen og tobarnsmoren rasende for.

Ifølge rettspapirer som People har fått tak i, går hun nå til sak mot hele Kardashian-klanen. Grunnen? Hun mener de har ødelagt merkevaren hennes.

- Ødela karrieren

Den 29 år gamle modellen går nå altså til sak mot Kourtney, Kim, Rob og Khloé Kardashian, samt Kris, Kylie og Kendall Jenner. Hun mener familien, som kan sies å være en av verdens mest berømte, har sørget for at merkevaren hennes har fått store skader.

Det hele bunner i Rob Kardashians store utblåsning på sosiale medier den 5. juli, der han blant annet delte flere nakenbilder av Chyna og anklaget henne for å misbruke alkohol og narkotika. Hun ble i tillegg anklaget for å ha vært utro.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer