Blac Chyna:

Saksøker hele Kardashian-familien

Blac Chyna går til angrep.

TIL ANGREP: Blac Chyna tilføyer nok et søksmål i rekka av Kardashian-relaterte anklager. Denne gangen har hun gått hardt til verks, og hele den verdenskjente familien er nå saksøkt. Foto: NTB scanpix
TIL ANGREP: Blac Chyna tilføyer nok et søksmål i rekka av Kardashian-relaterte anklager. Denne gangen har hun gått hardt til verks, og hele den verdenskjente familien er nå saksøkt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den tidligere stripperen og glamourmodellen Blac Chyna (29), som egentlig heter Angela White, har vært på alles lepper det siste året. Hun har fått barn med det eneste mannlige Kardashian-søskenet, Rob, og har hatt et ambivalent og varierende forhold med samme nevnte realitymann.

Det går ikke en dag uten at amerikanske tabloider skriver om Chyna, som har vært å se i alt fra «Keeping up with the Kardashians» til «Rob & Chyna». Sistnevnte serie på E! fikk bare en sesong. Det er modellen og tobarnsmoren rasende for.

Ifølge rettspapirer som People har fått tak i, går hun nå til sak mot hele Kardashian-klanen. Grunnen? Hun mener de har ødelagt merkevaren hennes.

TURBULENT: Forholdet mellom Rob Kardashian og Blac Chyna har vært svært turbulent. Nå kommer nok et søksmål inn i rekka av familiens skandaler. Blac har saksøkt hele Kardashian-klanen. Her er det tidligere paret med datteren Dream. Foto: Splash, NTB scanpix
TURBULENT: Forholdet mellom Rob Kardashian og Blac Chyna har vært svært turbulent. Nå kommer nok et søksmål inn i rekka av familiens skandaler. Blac har saksøkt hele Kardashian-klanen. Her er det tidligere paret med datteren Dream. Foto: Splash, NTB scanpix Vis mer

- Ødela karrieren

Den 29 år gamle modellen går nå altså til sak mot Kourtney, Kim, Rob og Khloé Kardashian, samt Kris, Kylie og Kendall Jenner. Hun mener familien, som kan sies å være en av verdens mest berømte, har sørget for at merkevaren hennes har fått store skader.

Det hele bunner i Rob Kardashians store utblåsning på sosiale medier den 5. juli, der han blant annet delte flere nakenbilder av Chyna og anklaget henne for å misbruke alkohol og narkotika. Hun ble i tillegg anklaget for å ha vært utro.

KRANGEL: Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer. Nå kan Rob risikere fengselsstraff, etter å ha fått Blacs advokater på nakken. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer Vis mer

Hun er spesielt sur for at «Rob & Chyna» ikke fikk en ny sesong, noe hun mener er familiens feil direkte.

«Rob Kardashian er en mishandler som forsøker å ødelegge Angela White, moren til barnet hans, som forlot ham i 2016. Som hevn har Kardashian-Jenner-familien blitt rovdyr, som både «slut shamet» henne på nettet og ødela hennes populære TV-serie», heter det blant annet i rettspapirene.

Hun hevder videre at hun selv har bygget opp sin egen karriere fra bunnen av, og at hun har klart seg uten profesjonell hjelp i alle disse år. Likevel skulle det bare noen få ord og bilder til fra en mektig familie før hun ble lagt i ruiner.

Skal ha slått

«Dette søksmålet har som formål å stille de ansvarlige til veggs for det de har gjort», står det i papirene.

Det stopper imidlertid ikke der. Hun hevder også at Rob slo henne ned da hun forsøkte å ringe Tyga, som er faren til hennes fem år gamle sønn King Cairo. Barnevakten skal ha blitt så skremt at hun tok med seg femåringen til et av soverommene, der hun låste døra.

Blac skal også ha gjemt seg på soverommet, i et av skapene - livredd for sin daværende forlovede.

Det er ikke kjent hva Chyna ønsker fra dette søksmålet. Det er ikke oppgitt noe beløp i papirene. Tidligere har kilder av Kardashian-familien uttalt at mamma Kris Jenner og resten av Kardashian-familien samler seg bak Rob i den svært offentlige skittentøyvasken, og mye kan tyde på at dette stemmer.

Med hjelp fra sin søster Kylie Jenner (20) - som selv skal være gravid - sørget Rob i september for at nok et søksmål ble tilføyet i saken.

Denne gangen ble Blac Chyna anklaget for blant annet overgrep, mishandling og vandalisme. Ifølge People kommer det frem i rettsdokumentene at Chyna angivelig skal ha slått Rob i ansiktet og forsøkt å kvele han med en iphone-lader 14. desember 2016.

Han påstår også at hun i forkant av episoden lekte med våpenet hans mens hun hadde en Facetime-samtale med Robs venner, før hun senere samme kveld endte med å jage ham og slå ham gjentatte ganger i hodet og ansiktet.

I saksdokumentene skal «Keeping up with the Kardashian»-stjernen også påstå at han pådro seg skader i nakken som et resultat av Chynas angrep.

I tillegg hevder Rob at ekskjæresten forårsaket store skader i hjemmet deres ved å slå ned dører, sparke inn vegger, knuse et TV og en iPhone- i tillegg til å knuse deres pepperkakehus som sto til utstilling i julehøytiden.

MACHETE: En kvinne er mistenkt for å ha løpt inn i Kardashian-søstrenes butikk DASH i Hollywood med en pistol. Like etterpå kom hun tilbake med en machete, og skal ha oppført seg truende. Video: CNN / AP / NTB Scanpix Vis mer

Avskyr hverandre

Tidligere i sommer gikk det rykter om at Blac og Rob var i ferd med å finne tilbake til hverandre. Dette ble avkreftet av kilder nær Rob til People, som hevdet han kun holdt en lav profil grunnet en kommende rettssak.

- Rob avskyr fortsatt eksen sin. Han mener hun er ond, men han holder en lav profil for datterens skyld, skal kilden ha fortalt.

Ifølge TMZ fortalte Chyna i sine daværende rettsdokumenter at hun er livredd for Rob, blant annet fordi han under en krangel skal ha dratt frem en pistol og truet med å ta livet av seg. Hun hevder også at Rob har mishandlet henne, og gikk til angrep mot henne flere ganger i april.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer