SAKSØKER: David Beckham saksøker ifølge Sunday Mirror den prostituerte kvinnen for omkring 50 millioner kroner. Foto: Stella Pictures
SAKSØKER: David Beckham saksøker ifølge Sunday Mirror den prostituerte kvinnen for omkring 50 millioner kroner. Foto: Stella PicturesVis mer

Saksøker etter utroryktene

- David Beckham krever 50 millioner av prostituert kvinne.

SEHER.NO: Det stormet rundt fotballstjernen David Beckham (35) tidligere denne uken, da den prostituerte kvinnen Irma Nici (26) hevdet hun hadde deltatt i trekantsex med ham.

Den bosniskfødte kvinnen hevdet i ukebladet InTouch Weekly at hun flere ganger skal ha fått over 30 000 kroner for å tilbringe natten med den tidligere landslagsspilleren.

Beckham raste mot utroskapspåstandene, og nå skal han ifølge Sunday Mirror ha satt en privatdetektiv på saken.

Ifølge den britiske avisen vil Beckham i løpet av kort tid saksøke kvinnen for omkring 50 millioner kroner for skadene hun har påført omdømmet hans.

Nici står fortsatt ved sitt og håper historien hennes kan sørge for et millionbeløp på kontoen, dersom flere medier kaster seg på.

Men den prostituerte kvinnens historie falt sammen lørdag kveld, ettersom Sunday Mirror avslører at hun ikke har noe bevis på at utroskapet faktisk skjedde.

- Victoria her hele veien stått ved Davids side, fordi begge vet at ryktene ikke stemmer. Han har sagt at han vil ta henne med til Napa Valley denne helgen. Han er imponert over hvor rolig og sterk hun har vært gjennom hele denne saken, sier en kilde til den britiske avisen.

Mirror skriver at grunnen til at den 26 år gamle kvinnen sprer utroskapsryktene, er fordi hun er blakk, og skylder massevis av penger for hennes gamle leilighet i England.

- Det er alltid folk og kreditorer som ringer på her for å få tak i henne. Jeg har gitt opp å se på regningene som kommer inn, fordi det er så mange. Jeg bare river dem i stykker og kaster dem. Nå som jeg vet at hun er en prostituert kvinne, forstår jeg alt, sier John Laurie, som har flyttet inn i Nicis tidligere leilighet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Raser mot utroskapsrykter