Corey La Barrie:

Saksøker etter sønnens (25) død

Den avdøde YouTube-stjernens foreldre hevder at tv-stjernen Daniel Silva opptrådte uaktsomt i timene fram til sønnens bortgang.

DØDE I ULYKKE: Den amerikanske YouTube-stjernen Corey La Barrie gikk bort 10.cmai etter å ha vært involvert i en bilulykke. Som følge av ulykken ble sjåføren av bilen, tv-stjernen Daniel Silva, arrestert for drap. Nå går foreldrene til Youtube-stjernen til søksmål mot Silva. Foto: Instagram
DØDE I ULYKKE: Den amerikanske YouTube-stjernen Corey La Barrie gikk bort 10.cmai etter å ha vært involvert i en bilulykke. Som følge av ulykken ble sjåføren av bilen, tv-stjernen Daniel Silva, arrestert for drap. Nå går foreldrene til Youtube-stjernen til søksmål mot Silva. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

For to uker siden kom den triste nyheten om at YouTube-stjernen Corey La Barrie hadde gått bort, 25 år gammel. La Barrie hadde nesten 350 000 følgere på kanalen sin, og spesialiserte seg på hverdagslig innhold som mat, festing og skøyerstreker.

25-åringen gikk bort som følge av en bilulykke på Huston Street i Valley Village i Los Angeles.

Bilen traff først et stoppskilt, før den deretter traff et tre og stoppet opp. La Barrie ble fraktet til sykehus etter at lokale beboere fant ham i vraket, men livet hans sto ikke til å redde.

Tv-stjernen Daniel Silva (26), kjent fra den populære tatoveringsserien «Ink Master» og en egen YouTube-kanal om tatovering, er arrestert for drap i forbindelse med ulykken fordi han kjørte bilen. Silva skal ha forsøkt å rømme fra stedet etter ulykken, men ble stoppet av politiet.

UTRO: Alt går ikke helt etter planen når journalist Alfonso Merlos deltar på det direktesendte Youtube-programmet «Estado de Alarma». Vis mer

Hevder han var beruset

Nå har det kommet fram nye detaljer i saken. Ifølge Us Weekly har Corey La Barries foreldre, Simon La Barrie og Lisa Burton, nå gått til søksmål mot Daniel Silva og hans selskap, Daniel Silva Tattoos.

Foreldrene hevder at Silva opptrådte uaktsomt i timene fram til sønnens død.

Ifølge rettsdokumentene som Us Weekly har fått tilgang på, hevder La Barrie og Burton at Silva kjørte bilen i en ekstremt høy hastighet som var i strid med Californias lov.

De hevder også at Silva var beruset av alkohol eller andre rusmidler som de hevder han har fått tilgang på fra sitt eget selskap, da han kjørte bilen.

Som nevnt ble Daniel Silva arrestert 10. mai, men han har nektet straffskyld. Ifølge Us Weekly skal han i retten i slutten av juni, og kan få opptil 15 år i fengsel hvis han blir dømt.

Silvas advokat, Mike Cavalluzzi, uttalte seg for første gang om bilulykken 22. mai.

- Dette er en fryktelig tragedie, og hjertene våre går ut til Coreys familie og venner. Vi gjennomgår alle bevisene, og vil komme med en kommentar ved et seinere tidspunkt. Foreløpig er det viktigste at alle involverte får tid og rom til å sørge, uttalte han.

SNAKKER UT: På P3 Gulls prisutdeling i november, troppet realitykjendis Adrian Sellevoll opp ny kjæreste, youtuber Amalie Olsen. Nå kan han fortelle at de aldri var sammen og hvorfor de lurte alle. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/Rød Løper Vis mer

Hyllet sønnen

Som følge av YouTube-stjernens bortgang har kondolansene strømmet inn i sosiale medier. Youtube-stjernens bror, Jarrad La Barrie, skrev blant annet på Instagram at sorgen er vanskelig å takle.

Også i Instagram-innlegget hans ble det hevdet at «Ink Master»-stjernen hadde drukket da han satte seg bak rattet.

«Min bror Corey døde i en bilulykke mens hans fulle venn kjørte. Dette er det vanskeligste jeg har gått gjennom, og jeg vet ikke hvordan jeg skal klare dette uten ham. Jeg savner deg så mye allerede. Dette er urettferdig», skrev broren.

11. mai delte moren en hyllest til sønnen på Instagram.

«Hjertet mitt er knust akkurat nå, på min sønns 25-årsdag var han veldig beruset og satt seg inn i en bil med en full sjåfør. Ulykken drepte ham øyeblikkelig. Ingen ord kan beskrive tristheten jeg føler av å miste et barn. Det føles bare så uvirkelig, og jeg er overveldet av sorg. Jeg elsker deg så mye Corey, og vil savne deg så mye. Det er bare så urettferdig», skrev hun, ifølge Us Weekly.

LES OGSÅ: Rapper (28) funnet brutalt drept

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer